DOLAR 32,5846 0.02%
EURO 34,9298 0.08%
ALTIN 2.425,40-0,18
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2174324-0,23%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hava yolu ile cenaze nakli yapan Trakya’da tek belediye

Hava yolu ile cenaze nakli yapan Trakya’da tek belediye

ABONE OL
12 Kasım 2020 17:25
Hava yolu ile cenaze nakli yapan Trakya’da tek belediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya il ve ilçe belediyeleri arasında hava yolu ile cenaze nakli yapan tek belediye olan Keşan Belediyesi, vatandaşların acısını paylaşmaya devam ediyor.

Keşan Belediyesi tarafından 22 Eylül 2019 tarihinde THY (Türk Hava Yolları) ile imzalanan protokol kapsamında hava yolu ile cenaze taşıma işlemleri sürüyor. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak doğumdan ölüme yaşamın her anında vatandaşın yanında olan Keşan Belediyesi, ücretsiz cenaze hizmetleri ile de vatandaşların acısını paylaşıyor.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun talimatı ile Mezarlık Birimi sorumlusu Taner Güngör, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Trakya bölgesinde il ve ilçe belediyeleri arasında uçak ile cenaze taşıdıklarını ifade eden Güngör, “Allah herkese sağlıklı uzun ömür nasip etsin ama ölüm de hayatın bir gerçeği. Keşan Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. Keşan Belediyesi olarak 22 Eylül 2019 tarihinde imzalanan protokol kapsamında cenaze nakillerimizi hem kara hem de hava yolu ile vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmet veriyoruz. Dün Keşan’da vefat eden bir vatandaşımızın naaşı protokol kapsamında THY Uçağı ile Kayseri’ye nakledildi. Keşan’da vefat eden kişilerin cenazesi, cenaze yakınlarının isteği halinde, THY’nin sefer düzenlediği her ile taşınabiliyor ve ücretini belediye ödüyor. Vatandaşlar, Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğü’ne 188 No’lu numaradan ulaşarak bu hizmetten yararlanabilir. Vatandaşlarımızın en acılı günlerinde evrak peşinde koşturmadan bir telefonla tek merkezden hizmet almalarını sağlıyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.