DOLAR 32,6114 0.37%
EURO 34,8643 0.08%
ALTIN 2.513,681,19
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20392511,18%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havsa MYO’da mezuniyet coşkusu

Havsa MYO’da mezuniyet coşkusu

ABONE OL
7 Haziran 2022 17:27
Havsa MYO’da mezuniyet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. 2021-2022 akademik yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldı.

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulunun mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende diplomalarını alan öğrenciler, kep atarak mezuniyet coşkusunu birlikte yaşadılar. Havsa Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende, mezun olan öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı.

Törene Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Belediye başkanı Av. Aydın Balkan, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılışında mezun öğrenciler adına okul birincisi Ecem Sert bir konuşma gerçekleştirdi.

Mezunları tebrik eden ve gelecek yaşamlarında başarılar dileyen Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan da “Sizler pandeminin en zor günlerinde üniversite hayatına adım attınız. Ama yılmadınız, sabır gösterdiniz ve çalıştınız, bugüne ulaştınız. Rehberiniz ilim, yardımcınız sabır, çalışmak arkadaşınız, dürüstlük ve erdem karakteriniz olsun. Hepinizle gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise öğrencilerin Trakya Üniversitesinden donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını vurgulayarak hayatta başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu her türlü fedakârlığı yaparak evlatlarını yetiştiren aileleri ve kendi bilgi birikimini öğrencilerden esirgemeyen akademisyenleri de tebrik etti.

Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir ve Belediye başkanı Av. Aydın Balkan da mezun öğrencileri tebrik ederek, yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende ardından dereceye giren öğrenciler Ecem Sert, Melike Düzer ve Fatma Bilge Günay’a plaketleri takdim edildi. Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.