DOLAR 32,6032 0.39%
EURO 34,7999 0.17%
ALTIN 2.503,270,77
BIST 9.477,29-0,50%
BITCOIN 21100635,90%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havsa’ya “Üçgen Park” ve “Kitap Kafe”

Havsa’ya “Üçgen Park” ve “Kitap Kafe”

ABONE OL
13 Mart 2023 11:17
Havsa’ya “Üçgen Park” ve “Kitap Kafe”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Havsa İlçesi’ne yapılacak olan “Üçgen Park” ve “Kitap Kafe”nin yapım sözleşmesi Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan tarafından imzalandı. Başkan Balkan, “Cumhuriyet Mahallemizin beklediği imzamızı atıyoruz. Eser siyaseti ile başladık, eser siyaseti ile devam ediyoruz” dedi.

Havsa’nın Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak olan “Üçgen Park” ve “Kitap Kafe”nin yapım sözleşmesi imzalandı.

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yeni “Üçgen Parkımız” ve “Kitap Kafemiz” ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Balkan açıklamasında şunları söyledi; “Cumhuriyet Mahallemiz’in sevilen sosyal alanı “Üçgen Parkı”, üzerine bir de gençlerimiz için yeni nesil çalışma alanı olan “Kitap Kafe” ilave ederek yenilemek için imzalarımızı atıyoruz. Yıllardır Mahallemize ve İlçemize hizmet etmiş ancak zayıf eklentiler dışında yenilenememiş parkımızı, İlçemizin yeni yüzüne yakışan şekilde halkımıza hizmet edecek şekilde hem yeniliyoruz hem büyütüyoruz. Toplamda iki kat ve 275 m2 olarak yapacağımız; yapısı sayesinde gün ışığından da olabildiğine faydalanabilecek, gençlerimize ferah ve temiz bir çalışma alanı sağlayacak kitap kafe ile birlikte yine hemşerilerimize modern ve keyifli bir zaman geçirme ortamı sunacağız. Mahallemize ve İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.