DOLAR 32,3410 0.18%
EURO 35,1993 0.02%
ALTIN 2.245,360,10
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2117437-4,15%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hisarcıklıoğlu’na talepler iletildi

Hisarcıklıoğlu’na talepler iletildi

ABONE OL
8 Ağustos 2022 11:16
Hisarcıklıoğlu’na talepler iletildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı İsmail Şapçı’nın da aralarında bulunduğu heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin 2022 Ek Yatırım Planlamalarına girmesi hususunda Hisarcıklıoğlu’ndan destek talep etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve KTSO Genel Sekreteri Erdem Başak TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Heyet, ziyaret kapsamında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin altyapı ve üstyapı projeleri hakkında bilgiler vererek, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin 2022 Ek Yatırım Planlamalarına girmesi hususunda Hisarcıklıoğlu’ndan destek talep etti

KTSO üyelerinin istek ve talepleri de TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na iletilirken, İpsala TIR Parkı İnşaatının gidişatı hakkında da bilgiler verilerek destek talep etti.

İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgilendirmede bulunan heyet, Keşan MTAL Proje okulunun tercih edilen okullar arasında olduğunu ve sınavla yerleşmede doluluk oranın yüzde 95 olduğunun bilgisini Hisarcıklıoğlu’na vererek desteklerini talep etti.

OSBÜK’ÜN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDILAR

Öte yandan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Genel Sekreter Erdem Başak ile birlikte TOBB İkiz Kuleleri Binasında düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 20. Olağan(Mali) Genel Kurulu Toplantısı’na da katıldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.