DOLAR 32,4770 -0.09%
EURO 34,8140 -0.56%
ALTIN 2.441,790,24
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2079202-0,81%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hukuk mücadelesini kazandı, görevine iade edildi

Hukuk mücadelesini kazandı, görevine iade edildi

ABONE OL
8 Nisan 2020 15:01
Hukuk mücadelesini kazandı, görevine iade edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hizmet İş Sendikası üyesi DSİ 11.Bölge Müdürlüğü çalışanı Halis Yıldız, sebepsiz çıkartıldığı işinden verdiği 3 yıllık hukuk mücadelesini kazanarak Pazartesi günü işine geri döndü. Hizmet İş Edirne İl Başkanı Emre Promet, Sendika olarak hak ve adalet için 42 yıldır hep mücadele verdiklerini ve Halis Yıldız gibi çalışanların haklarına kavuşmaları için canla başla çalışacaklarını belirtti.

“HİZMET İŞ EDİRNE’DE HUKUKİ MÜCADLEYİ KAZANDI”

Üç yıl sonra gelen adaletin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Hizmet İş Edirne İl Başkanı Emre Promet, “3 yıl önce DSİ 11. Bölge Müdürlüğü’nde çalışırken hiçbir geçerli sebep gösterilmeden işinden edilen üyemiz Halis Yıldız, göreve iade davasını kazanarak bugün itibarıyla iş başı yaptı” dedi.

Promet, “Sendikamız Hizmet-İş’in üç yıldır sürdüğü hukuk mücadelesi sonucu elde edilen bu netice sayesinde işine geri dönen Halis Yıldız, başta Genel Başkanımız Mahmut Arslan olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize, kendisini yalnız bırakmadığım için Edirne İl başkanı olarak şahsıma çok teşekkür etti. Türkiye olarak zorlu zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde Halis kardeşimizin işine geri dönmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz üç yıldır haksızlığın ortadan kalkması için bıkmadan usanmadan mücadele ettik. Sonunda da bu haklı mücadelemizde adalet tecelli etti. Sendika olarak 42 yıldır Türk emek hareketi için mücadele ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında haksızlığın karşısında emeğin yanında olacağız. Bu hukuk mücadelemizde yanımızda olan Genel Yönetim Kurulu Üyelerimize ve hukuk müşavirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.