DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20652420,64%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hukukçunun isyanı

Hukukçunun isyanı

ABONE OL
30 Ağustos 2023 13:13
Hukukçunun isyanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Barosu Avukatlarından Tolga Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden kentte artan asayiş sorununa dikkat çekerek, “Devlet otoritesini korumakla yükümlü insanları görevlerini yapmaya davet ediyorum.” çağrısı yaptı.

Edirne kent merkezi ve yeni yerleşim bölgesinde son dönemde artan asayiş sorunlarına toplumun birçok kesiminden tepkiler yükselmeye devem ediyor. Edirne Barosu Avukatlarından Tolga Ersoy hukukçu olarak şehirdeki asayiş sorunlarına adeta isyan etti. Sosyal medya hesabından Edirne’nin asayiş sorununu haykıran Avukat Tolga Ersoy, “Edirne’de büyük asayiş sorunu var. Trafikte kurallara uymaya çalışanlar tepki görüyor, bir sürü toplum dışı parazit, trafikte başkasının hakkına saldırmayı normal görüyor ve tepki gösterildiğinde de kurallara uyan vatandaşa saldırılar gerçekleşiyor.”şeklinde tepki gösterdi.

Hukukçu Tolga Ersoy, ‘Edirne kanunsuz bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor’ değerlendirmesi yaptığı sosyal medya paylaşımında, “ Edirne sadece trafikte değil her an her yerde fiziksel saldırıya uğrayabileceğiniz bir şehir oldu. Devlet otoritesini korumakla yükümlü insanları görevlerini yapmaya davet ediyorum.” cümleleriyle bir an önce önlem alınması gerektiğinin altını çizdi. Avukat Ersoy’un sosyal medya paylaşımı birçok beğeni alırken, takipçileri de yorumlarıyla görüşlerine destek verdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.