DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BIST 9.042,822,68%
BITCOIN 22767660,56%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu, “Başarıya odaklanacağız”

İmamoğlu, “Başarıya odaklanacağız”

ABONE OL
11 Kasım 2021 22:50
İmamoğlu, “Başarıya odaklanacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Edirne İl Başkanlığın’da partililere seslenek, “Parti içerisinde birtakım münazaralar, geçmişte yapılan birkısım yarışlar olabilir. Hepsini bir süreliğine kenara koyacağız. Ve sadece başarıya odaklanacağız. Bu başarıyı bizden sadece CHP’liler beklemiyor. Bu başarıyı inanın ki Türkiye Cumhuriyeti’nin eksiksiz her vatandaşı bekliyor” dedi.

 

658’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri izlemek için Edirne’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Edirne İl Başkanlığı girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan İmamoğlu’nu görmek isteyen partililer ve vatandaşlar tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

“TARİHİ BİR GÜNDE EDİRNE’DEYİZ”

 

Bugün tarihi bir günde Edirne’de olduğunu belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İl başkanımız ve belediye başkanımız bizi ağırlıyor. Ankara’dan TBBM Başkanvekilimiz Levent Gök bizimle hep birlikte Kırpınar heyecanını yaşayacağız. Ve güzel bir gün olmasını diliyorum” dedi.

 

“BAŞARIYA ODAKLANACAĞIZ”

 

CHP’nin tüm üyelerinden bir isteği olduğunu belirten Başkan İmamoğlu, şöyle devam etti;

 

“Lütfen bu isteğimizi önemsemenizi istiyorum. O da şu. Gerçekten tarihi bir sorumluluğumuz var. Partiler üstü bir tarihi sorumluluğumuz var. Bu tarihi sorumluluk içerisinde en önemli vazife görevimizi en iyi şekilde yapma sorumluluğudur. Ben Türkiye’nin en büyük kenti, belki de dünyanın en güzel kenti İstatanbul’u en iyi güzel şekilde yönetme sorumluluğunu almış bir kardeşinizim yol arkadaşınızım. Önreğin Edirne’de Recep Gürkan aynı şekilde bu sorumluluğu almış yol arkadaşımız. Şöyle bir dönem yaşatmalıyız. Hep birlikte sıradan bir dönem değil hatayı görüp, hatayı büyüten değil. Hatayı görüp yardımcı olan. Eksiği görüp tamamlayan, birbirinin kolundan tutan, tökezlenip yere düşen varsa onu tutup ayağa kaldıran yoldaşlık istiyoruz sizden. Parti içerisinde birtakım münazaralar geçmişte yapılan birkısım yarışlar hepsini bir süreliğine kenara koyacağız. Ve sadece sadece başarıya odaklanacağız. Bu başarıyı bizden sadece Cumhuriyet Halk Partililer beklemiyor. Bu başarıyı inanın ki Türkiye Cumhuriyeti’nin eksiksiz her vatandaşı bekliyor. Dolayısıyla ben işine, sorumluluğuna bu anlayış ile kitlenmiş bir kardeşinizim. “Ben Edirne’den Ekrem İmamoğlu’na ne yapabilirim ki?” çok şey yapabilirsiniz. Bütün arkadaşlar Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir birine destek olursak memleketimizi hayal ettiğimiz güzel bir memleket yapma konusunda büyük bir başarıyı elde edebiliriz. İşte o zaman bu Cumhuriyetin ilkelerine, bu ülkenin çağdaş bir geleceğe ulaşmasına ve inancımızı her zaman en yüksek yerde tutan Mustafa Kemal Atatürk aşkına, sevgisine ve onun ilkelerinin karşılığında bu sorumluluğa layıs bireyler oluruz. Dolayısıyla sizden isteğim bizlere yardımcı olun, destek olun. Tüm negatif duyguları unutun, tüm pozatif duygularla birbirinize sarılın ve kucaklaşın. Hepinize teşekkür ediyorum. Herşey Çok Güzel Olacak” şeklinde konuştu.

 

Harun Aker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.