İpsala Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İmar Planları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.
Edirne’nin İpsala İlçesine kurulacak olan OSB için süreç hızlı ilerliyor. İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, OSB İmar Planlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandığını bildirdi.
Bakanlık onayının ardından resmi tüm süreçlerin tamamlandığını belirten Kaymakam Sevgili, “İpsala OSB’miz için hızlı ilerliyoruz. Yakın zamanda İpsala’ya yatırım yapacak firmalarımızla sözleşme yapmayı planlıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).