DOLAR 32,5257 0.3%
EURO 34,6178 0.3%
ALTIN 2.500,080,69
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 20466270,81%
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın Futbol Takımı’na Olin desteği

Kadın Futbol Takımı’na Olin desteği

ABONE OL
30 Aralık 2022 18:16
Kadın Futbol Takımı’na Olin desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin ilk kadın futbol takımını kuran Karaağaç Arda Spor, kadın futbolcuları ve yönetim kurulu ile birlik ver beraberlik mesajıyla bir yemek düzenledi. Düzenlenen yemeğe Karaağaç Arda Spor Başkanı Birol Salçın ve yönetim kurulu, Edirne Yağ Sanayi A.Ş. (Olin) Genel Müdürü Mehmet Edip Ağaoğulları ve Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı katıldı. Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı’na sponsor olan Edirne Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Edip Ağaoğulları, Edirne’nin ilk kadın futbol takımını duyduklarına heyecanlandıklarını ve destek olmak istediklerini söyleyerek takımdan Edirne için iyi sonuçlar beklediklerini kaydetti.

“KADIN FUTBOL TAKIMININ BÖYLE GÜZEL BİR ŞEHİRDE OLMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERDİK”

Karaağaç Arda Spor kadın futbol takımı yardımcı antrenör Ayşegül Yağar, “Kadın futbol takımımız ve başkanlarımızla konuştuk. Böyle bir şeyin Edirne’de olmadığını ve böyle güzel bir şehirde böyle bir şey olması gerektiğini konuştuk. Bana yardımcı oldular. Arkadaşlarımızı topladık güzel bir oluşum gerçekleşti. Olin Fabrikası da bize destek oldu. Güzel bir şekilde inşallah Mart’ta liglerimize başlayacağız. Takımın durumu iyi gayet iyi oyuncularımız var. Trakya Üniversitesi’nden öğrenciler var, liselerden alt yapımız var. Güzel bir oluşumla devam ediyoruz. Lig Mart’ta başlayacak 3.lig’ten başlıyoruz. Eleme şeklinde devam edecek” dedi.

“OLİN BASKETBOL TAKIMI GİBİ KADIN FUTBOL TAKIMIMIZDA O BAŞARIYI İNŞALLAH YAKALAR”

Karaağaç Arda Spor Başkanı Birol Salçın, “Bugün burada güzel bir organizasyonumuz var. Edip Başkanımıza birkaç gün önce ziyarette bulunduk. Edirne’de kadın futbol takımı kurduğumuzu, projelerimizden bahsettik. Kendisi projelerimize kadın futbol takımımıza ilgiyle baktı, ilgilendi sağ olsun. Kendisinden destek istedik. Manevi olarak da maddi olarak da desteklerini esirgemedi. Edip Başkanımıza bu projeyi anlattığımızda bize sıcak yaklaştığını, destek olacağını söylediği anda, gözümüzün önüne Olin basketbol takımımızın yaşadığı o mutlu yıllar geldi. Çok heyecanlandık. Hala bile o günler gözümüzün önüne geldiğinde bir Edirneli olarak heyecanlanıyoruz. O günler için kendisine ben tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah kadın futbol takımımızda da bu havayı yakalar. Bu başarılar yakalarız. Şehrimizi Edirne’mizi en güzel şekilde temsil ederiz” dedi.

“EDİRNE’DE İLK OLAN KADIN FUTBOL TAKIMININ EDİRNE’Yİ TEMSİL ETMESİ BİZİ HEYECANLANDIRDI”

Edirne Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Edip Ağaoğulları, “Edirne için bir güzel bir girişimde bulunmuşlar. Kulüp başkanımız ve yönetimden arkadaşlarıyla geçen hafta bir araya geldik. Edirne’de bir ilk kadın futbol takımı ilimizi Edirne’yi temsil edecekler. Bunu anlatınca biz de heyecanlandık. O zaman biz de destek olalım takıma dedik. Edirne’nin tek ve ilk kadın futu takımına destek oluyoruz inşallah bu sezon birlikteyiz. Onların ihtiyaçlarını karşılayacağız, kızlarımıza da başarılar diliyoruz. İnşallah onlar da bu güzel bir sezon geçirirler ilk sezonlarında. Edirne’mizi başarıyla temsil edeceklerinden bir şüphemiz yok. İnşallah iyi neticeler de alırlar. Edirne’mizin yüzünü güldürdüler. Edirne’ye değişik bir heyecan yaşatacaklar. O yüzden tebrik ediyorum. Arada spor Kulübümüz böyle bir girişimde bulunması onların vizyonlarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Kendilerini kutluyorum. Bizde de Olin olarak destek olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye belirtti.

“EDİRNE İÇİN BİR İLK”

Karaağaç Arda Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Feda, “Mehmet Edip Ağaoğulları abimize, kendisine anlattık, heyecan duydu. Bu yaklaşımla olumlu bir şekilde yanımızda olduğunu, birlikte olduğumuzu, her zaman desteğini vereceğini Olin olarak sonuna kadar arkamızda olduğunu bildirdi. Bu heyecan verici Edirne için bir ilk. Böyle bir büyük global bir şirketin arkamızda bir güç olarak hissetmek bizi daha da heyecanlandırıyor, inşallah daha iyi bir durumda bir Karaağaç Arda Spor olarak, kadın futbol takımı olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.