DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.430,770,33
BIST 9.720,32-0,02%
BITCOIN 2067269-2,34%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kafa, genel sekreterliğe seçildi

Kafa, genel sekreterliğe seçildi

ABONE OL
27 Eylül 2022 10:00
Kafa, genel sekreterliğe seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teksif Sendikası Edirne Şube Başkanı Mehmet Kafa, Genel Merkezin 21.Olağan Genel Kurulunda Genel Sekreterliğe seçildi. Edirne Şubesi Kafa’nın Genel Sekreter seçilmesi sonrası tekrar görev bölümü yaptı.

Geçen yıl TÜRK İŞ’e bağlı Teksif Edirne Şubesinin 16.Olağan Genel kurulunda 4 yıllık dönem için güven tazeleyen başkan Mehmet Kafa Genel merkezin 21.Olağan Genel Kurulunda Genel sekreter seçildi.

Edirne Şubesi Yönetim Kurulu da Kafa’nın Genel Merkezdeki yeni görevi sonrası toplanarak yeniden görev dağılımı yaptı. Başkanlığa Ramadan Tarık Direk getirilirken, başkan vekilliğine Doğan Tuna, şube sekreterliğine Recep Okur, mali sekreterliğe Tamer Serbes, üyeliğe de Ender Yıldız seçildi.

“YENİ DÖNEM”

Genel sekreter Mehmet Kafa Edirne şubesini ziyaret ederek yeni oluşan Yönetim Kuruluna görevinde başarılar diledi.

Örgütlenme, toplu pazarlık, grev ve diğer haklar hiçbir ayrım, kısıtlama veya baskı olmadan özgürce kullanılması gerektiğini belirten Kafa, “Esnek ve güvencesiz, sendikasız çalışmayı dayatan kemer sıkma politikaları ile sorunlara çözüm bulunmaz. Sendikalı olalım güvenceli olalım. Yeni dönemde tüm arkadaşlarıma emek yolunda tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Genel sekreterlik görevine seçilmemde bana destek veren tüm delege arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızı aynı tempoda ve titizlikle başkent Ankara’da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.