DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,8039 0.18%
ALTIN 2.497,600,55
BIST 9.456,74-0,71%
BITCOIN 21008585,28%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kağıt rölyef sergisi açıldı

Kağıt rölyef sergisi açıldı

ABONE OL
12 Şubat 2022 11:46
Kağıt rölyef sergisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Halk Eğitim Müdürlüğü ve Serhat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa hazırladığı üç boyutlu kağıt rölyef ürünlerinden oluşan el sanatları sergisi kentteki bir alışveriş merkezinde açıldı.

Edirne Serhat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde öğretmenleri ve velileri tarafından yapılan 225 adet ürünün bulunduğu sergi, pazar gününe kadar açık olacak. Sergiye gelen misafirler için çocuk gelişimi bölümü okul öncesi öğrencilere yüz boyama, oyun hamuru, resim gibi gösteriler düzenleneceği belirtildi. Pazar günü Sevgililer Günü sebebiyle çiftlere sahnede etkinlikler ve yarışmalar düzenleneceği ifade edildi.

“RÖLYEF SERGİSİ”

14 Şubat’a kadar açık olacak olan sergi hakkında bilgi veren Serhat Borsa İstanbul Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Sakarya, “Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte rölyef resim sergisi açmış bulunmaktayız. Aynı zamanda okulumuzda bulunan çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimiz ile birlikte anaokulu çağına gelmiş öğrencilerimize yüz boya etkinlikleri çeşitli ürünler ile okulumuzun tanıtımını yapmayı düşünüyoruz. Okulumuzda 6 bölüm bulunmakta. Çocuk gelişimi bölümü ile birlikte çocuklara burada etkinlikler yaprak vakit geçirmelerini sağlıyoruz” dedi.

“14 ŞUBATTA SERGİ İLE GELİR ELDE ETMEK”

Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Uz, “Bugün 3 boyutlu kağıt rölyef kursunun yaptığı 225 eser var. Bu tamamen halk eğitimin açmış olduğu bir kurs. Bizim usta öğreticimiz, Serhat Borsa İstanbul Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi kursunu açtı. Lise ile beraber Kağıt rölyef sergimizde amaç 14 Sevgililer Günü öncesinde de bugüne kadar üretilmiş olan eserlerin tüketicilere sunulması ve bunun karşıladığında gelir elde edilmesi. Buradaki eserleri kursiyerler yaptı. Kursiyerler de emeklerinin karşılıklarını görmek istiyorlar” dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.