Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Edirne’nin Enez, İpsala ve Meriç ilçelerine atanan kaymakamlar, Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ı ziyaret etti.
Enez Kaymakamı Yunus Emre Fırat, İpsala Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel ve Meriç Kaymakamı Feyza Nur Odabaşı, İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’a iade ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapılırken, karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.
Emniyet Müdürü Ayhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Yunus Emre Fırat, Kaymakam Hayrettin Buğra Güzel ve Kaymakam Feyza Nur Odabaşı’na teşekkür etti.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
17 Ağustos 2026GÜNCEL
17 Ağustos 2026GÜNCEL
17 Ağustos 2026GÜNCEL
17 Ağustos 2026GÜNCEL
17 Ağustos 2026GÜNCEL
17 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
17 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).