DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.299,090,96
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23031672,95%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kent mobilyalarının üretimi devam edecek

Kent mobilyalarının üretimi devam edecek

ABONE OL
7 Şubat 2023 14:38
Kent mobilyalarının üretimi devam edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) arasında kent mobilyalarının üretimi konusundaki protokol yenilendi.

Protokol yenileme törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tolgan Anbarlı, Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ali Caner Serbes ve okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kent mobilyalarının üretimi konusunda protokollerini yenilediklerini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Protokolümüze istinaden öğrencilerimiz hem belediyemizin; bank, piknik masası ve mobilya ihtiyaçlarını giderecek, hem de okul harçlıklarını çıkaracaklar. Uygulamalı eğitim ve istihdam olanağı ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor, kalifiye eleman yetişmesine katkı sağlıyoruz. En değerli ve anlamlı yatırımı, gençlerimize ve geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz.” dedi.

Okul öğrencilerinin uygulamalı eğitim alırken harçlıklarını da çıkaracağı işbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Saz da işbirliğinin Keşan’da güzellikleri beraberinde getirmeye devam edeceğini kaydetti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.