DOLAR 32,5146 -0.1%
EURO 34,9638 0.33%
ALTIN 2.434,420,48
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2084174-1,14%
Edirne
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi hurdacıları denetledi

Keşan Belediyesi hurdacıları denetledi

ABONE OL
19 Aralık 2022 12:49
Keşan Belediyesi hurdacıları denetledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, hurda sektöründe asayiş sorunları yaşanmaması, şehrin huzuru ve güvenliği için çalışıyor.

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri ilçedeki denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

İlçede bulunan vatandaşların daha rahat ve düzenli koşullarda yaşaması için yoğun mesai harcayan Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, hurdacılara yönelik denetimlerine de ara vermeden devam ediyor.

Hurdacılara yönelik denetimlerin bir bölümüne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da bizzat katılıp ekiplerle birlikte denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, denetimlerde ruhsat ve evrak kontrollerini gerçekleştirirken; ruhsatı bulunmayan iş yerine kapama cezası, eksikliği bulunan işletmelere ise idari yaptırım uyguluyor.

Bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetlerin kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

İnsan ve çevre sağlığının korunması yönünde yapılan denetimler kapsamında faaliyette bulunan hurdacı ve hurda depolarını denetleyen ekipler, uygunsuz ve yetkisiz işletmeler hakkında gerekli idari işlemleri gerçekleştirdi.

Hurdacı dükkanlarında; mazgal, kablo gibi çalıntı şüphesi taşıyan malzemelerin satışının yapılıp yapılmadığını da kontrol eden ekipler, hurdacılara çalıntı malzeme şüphesi olan malzemeleri almamalarını ve kendilerine çalıntı mal satmak isteyenleri ilgili kolluk kuvvetlerine bildirmelerinin yasal zorunluluk olduğunu iletti.

Hurdacılarla ilgili iş yeri açma ve kapatma saatlerinin tekrar düzenlenmesi planlanırken, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin önümüzdeki günlerde ortak denetlemelerde bulunacağı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.