DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048115-1,90%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi’nden muhtarlara iletişim semineri

Keşan Belediyesi’nden muhtarlara iletişim semineri

ABONE OL
18 Ekim 2022 16:58
Keşan Belediyesi’nden muhtarlara iletişim semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen Muhtarlar Akademisi İletişim Semineri, 18 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirildi.

Saat 10.30 sıralarında Keşan TSO Konferans Salonu’nda başlayan seminere; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı ve Nuran Uslu, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Keleş ve Halil Bayazıt, Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

“İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLİYORUZ”

Seminerde konuşan Mustafa Helvacıoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir dizi program düzenlediklerini belirterek, “Bu kapsamda iletişim semineri düzenliyoruz. Yarın da (19 Ekim) programlarımız devam ediyor. Eski itfaiye alanında bir paylaşım mağazası açıyoruz. Seminere katılanlara orada sertifikalarını vereceğiz. Ayrıca eksi itfaiye alanında hazırladığımız Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz binasında muhtarlarımız için bir bölüm ayırdık. Çarşıda da artık bir yeriniz, ofisiniz, buluşma noktanız olacak. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz de yeni yerinde faaliyetine devam edecek.” dedi.

“VATANDAŞIMIZA ÇOK YAKINLAR VE HALKIN İÇİNDELER”

Muhtarların önemine vurgu yapan Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Muhtarlarımız şehrimizin dinamiklerinden. Vatandaşımıza çok yakınlar ve halkın içindeler. Önemli bir göreviniz var. Biz her zaman yanınızdayız. Pandemide önemli bir başarı hikayesi yazdınız. Vatandaşın düğününde, cenazesinde her anında yanında oluyorsunuz. Biz de sizleri çok önemsiyoruz. Seminer faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde farklı eğitimler verebiliriz. Burada güzel uygulamalar oluyor. Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Belediye Başkan Yardımcım Yakup Balcı’ya ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürüm Eylem Hanım’a teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun.”

Konuşmaların ardından Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Diksiyon Eğitmeni İzel Yılmaz iletişimde dikkat edilmesi gerekenler hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Seminer, gelen soruların cevaplandırılması ve muhtarların iletişim konusunda yaşadıklarını anlatmalarının ardından sona erdi.

Seminere katılan muhtarlara sertifikaları 19 Ekim 2022 Çarşamba günü düzenlenecek programla verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.