DOLAR 32,4596 -0.1%
EURO 34,7447 -0.67%
ALTIN 2.437,660,07
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2068477-0,81%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan, “Şekersiz hayat daha tatlı” dedi

Keşan, “Şekersiz hayat daha tatlı” dedi

ABONE OL
15 Kasım 2022 12:56
Keşan, “Şekersiz hayat daha tatlı” dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi; Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

Farkındalık etkinliği kapsamında kamu kuruluşlarında, kahvehanelerde ve kıraathanelerde “tatsız bir gün” yaşandı.

Farkındalık etkinliğinde; Keşan Belediye Başkan Vekili Yakup Balcı, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan TSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin desteğiyle, kamu kurumları, kahvehaneler ve çay ocaklarını gezerek vatandaşlara uyarılarda bulundu ve çayları şekersiz ikram etti.

Farkındalık etkinliği hakkında bilgi veren Gedik, “Düzenlediğimiz etkinlik ile ilçemizin çeşitli noktalarında 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle şekersiz çay ikram ediyoruz. Bugün şekerden uzak kalıyoruz. Sloganımız da ‘Şekersiz hayat daha tatlı’. Tüm Keşan’da eş zamanlı olarak resmi kurumlarımız ve kahvehaneler ile çay ocaklarında öğrencilerimizle çay servis ediyoruz. Bugün şekerleri bir kenara bırakıyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Saz, diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak adına önemli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Balcı ise Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliğin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Öncelikle öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Diyabet günümüzün ciddi hastalıklarından birisi. Bugünden itibaren şekersiz hayat daha tatlı diyoruz. Etkinliğimizi tüm Keşan’a yaydık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz de bize destek sağlıyor. Unutmayalım; şekersiz hayat daha tatlı.”

Konuşmaların ardından vatandaşlara şekersiz çay ikram edildi ve şeker ölçümleri yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.