DOLAR 32,3248 0.22%
EURO 35,1209 -0.04%
ALTIN 2.302,431,11
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23000142,83%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’a “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”

Keşan’a “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”

ABONE OL
11 Şubat 2020 13:54
Keşan’a “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’a gelen Trafik Eğitim TIR’ı ziyareti esnasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Keşan’a Yeni Mahalle’de Çocuk Trafik Eğitim Parkı kazandıracaklarını bildirdi.

Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sesli, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi’nden Jandarma Kıdemli Başçavuş İsmail Kurt, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Keleş ve Halil Bayazıt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ile birlikte İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen proje kapsamında tüm ülkemizi dolaşacak olan Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Keşan Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Keşan’a gelen ve Keşan Hersekzade Ahmet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde park eden Mobil Trafik Eğitim TIR’ını ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, Yeni Mahalle’de Keşan Adliye Sarayı’nın arkasında bulunan alana Çocuk Trafik Eğitim Parkı kurulacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Eğitim parkını kurmayı planladığımız alan 5 dönüm civarında. Keşan’a yakışır bir eğitim parkı kazandıracağız. Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile iş birliği içerisindeyiz. Güzel bir çalışma oluyor ve en yakın zamanda ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz. Eğitim çağındaki çocuklarımızda trafik bilincini arttırarak, trafik kurallarına daha duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi nesiller yetiştirmeliyiz. Çocuklarımız trafik eğitim parkında hem eğlenecek, hem de trafik kullarını öğrenecek.”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.