DOLAR 32,4592 -0.11%
EURO 34,7627 -0.64%
ALTIN 2.435,880,00
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062557-2,02%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırkpınar SBF’de devir teslim yapıldı

Kırkpınar SBF’de devir teslim yapıldı

ABONE OL
7 Şubat 2023 16:41
Kırkpınar SBF’de devir teslim yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanlığı görevine, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı ve Uluslararası Voleybol Hakemi Prof. Dr. Nurper Özbar atandı.

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz uhdesinde bulunan Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Nurper Özbar atandı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törende Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, görevini Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurper Özbar’a devretti. Trakya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen devir teslim töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu da yer aldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler ve başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Nurper Özbar’a da yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ulusal ve uluslararası arenada ülkemizi ve üniversitemizi başarıyla temsil eden Prof. Dr. Nurper Özbar’ın, fakülte için önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesini birlikte daha ileriye götürmek için çalışacaklarını belirtti.

Dekanlık görevine başlamasından dolayı mutluluğunu dile getiren Prof. Dr. Nurper Özbar ise kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.