DOLAR 32,5390 0.12%
EURO 34,9333 -0.13%
ALTIN 2.455,100,80
BIST 9.889,261,78%
BITCOIN 20881640,60%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KİSEV Yönetimi, Vali Kırbıyık’ı ziyaret etti

KİSEV Yönetimi, Vali Kırbıyık’ı ziyaret etti

ABONE OL
26 Mayıs 2022 10:45
KİSEV Yönetimi, Vali Kırbıyık’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) yönetimi, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu önderliğinde, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti.

KİSEV yönetimi olarak gerçekleştirilen ziyarette, Edirne Valisi Kırbıyık’a yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunuldu ve KİSEV’in faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Görüşme sonrası bilgilendirme yapan Helvacıoğlu, Vali Kırbıyık’ın 31 Mayıs 2022 Salı günü Keşan’a geleceğini, Keşan’da tüm kurum ve yöneticileri ile buluşacağını ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temel atma törenine katılacağını bildirerek, “Keşan olarak 31 Mayıs’ta yeni Valimize hoş geldin diyeceğiz.  Yeni Valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık’la tüm kuruluşlarımız ile hoş geldin buluşması gerçekleştirecek, bu programın sonrasında Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. KİSEV Yönetimi olarak hoşgeldin ziyaretinde bulunduğumuz görev yerine yeni atanan Valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile 31 Mayısta Keşan’daki tüm kurum ve kuruluşlarımız ile Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda hoş geldin buluşmasıyla bir araya gelecek, bu büyük buluşma sonrasında, Keşan’ımıza kazandıracağımız Engelsiz Yaşam Merkezimizin temel atma törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

Vali Kırbıyık’a KİSEV’e gösterdiği yakın ilgi ve destek ile Keşan’dan başlatacağı büyük hoş geldin buluşması için teşekkür eden Mustafa Helvacıoğlu, “Valimizin destekleri, kurum ve kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizde ihtiyaç duyulan her alanda, hep birlikte güzel işler yapmaya, gönüller kazanmaya ve kardeşlik köprüleri kurmaya devam edeceğiz. 31 Mayıs’ta Keşan’ın birlik ve beraberlik ruhu ile Valimizle buluşacağız.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.