DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20735960,99%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Köpeklere özel ‘Pati Park’ açıldı

Köpeklere özel ‘Pati Park’ açıldı

Edirne’de hayvanseverlerin can dostlarıyla keyifli vakit geçirebileceği Pati Park’ın açılışı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımı ile gerçekleştirdi. Açılışta hayvan sahiplerine belediye tarafından yaş ve kuru mama hediye edildi.

ABONE OL
19 Mart 2024 16:25
Köpeklere özel ‘Pati Park’ açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de hayvanseverlerin can dostlarıyla keyifli vakit geçirebileceği Pati Park’ın açılı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımı ile gerçekleştirdi. Açılışta hayvan sahiplerine belediye tarafından yaş ve kuru mama hediye edildi.

Edirne Belediyesi Park Bahçeler ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Şükrüpaşa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde Patipark açılışı gerçekleşti. Açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Ertuğrul Tanrıkulu, Hakan İşcan ve çok sayıda vatandaş katılımıyla kurdele kesimiyle birlikte gerçekleşti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan

“CAN DOSTLARIMIZIN SOSYALLEŞECEĞİ BİR ALAN”

Patipark’ın kentteki yaşayan tüm canlılara olan değer karşılığında açıldığını kaydeden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne’de uzun bir süredir bizden istenen bir talebi bugün yerine getiriyoruz. Can dostlarımızın, daha özgürce zaman geçirebileceği, zaman zaman eğitimler alabileceği, bir anlamda sosyalleşebileceği yeni bir alanı yarattık burada. Adını da Patipark koyduk. Bu çalışmayı kısa sürede gerçekleştiren Park Bahçeler Müdürlüğü’nüze ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’nüze teşekkür ediyorum. Bir şehir yapan ortak özelliklerden birisi, o şehirde yaşayan tüm canlara verdiğiniz, değer gösterdiğiniz özen ve ihtimamdır. Biz bunu yapmaya çalıştık yıllardır. Tabii ki eksikleri vardır, fazlaları vardır, az yapılmıştır, çok yapılmıştır ama hepsi iyi niyetle, başka hiçbir kaygı duymadan, göstermeden yapılan çalışmalardır. Edirne doğasıyla, kültürüyle, insanıyla ve bu şehirde yaşayan tüm canlılarıyla hepimize ait ortak bir şehrimiz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda da önümüzdeki süreçte de bu kolektif anlayış, bu kolektif yaşam tarzı, birlikte yaşama tarzı Edirne’mize sürgit devam edecektir. Burasının Edirne’mize ve can dostlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye noktaladı.

Konuşmanın ardından hayvan sahiplerine Edirne Belediyesi tarafından yaş ve kuru mama hediye edilirken, hayvan sahipleri köpeklerini parkta oynatarak vakit geçirdi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.