DOLAR 32,2674 -0.23%
EURO 34,7899 -0.09%
ALTIN 2.408,960,66
BIST 10.293,980,17%
BITCOIN 20707460,36%
Edirne
23°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kuaförlerde bayram yoğunluğu

Kuaförlerde bayram yoğunluğu

ABONE OL
21 Haziran 2023 10:59
Kuaförlerde bayram yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kuaförler yoğun bir sürece girdi, randevular doldu taştı. Hem düğün sezonunun olması hem 9 günlük bayram tatilinin üst üste gelmesiyle vatandaşlar kuaförlerin yolunu tuttu. Düğün ve bayram sebebiyle işlerinin çok yoğun olduğunu kaydeden Kuaför Pınar Hano ve Bülent Serbest, yoğunluğun önüne geçmek için müşterilerine randevularını önceden almaları çağrısında bulundu.

“RANDEVULARI KESİNLİKLE SON GÜNE BIRAKMASINLAR”

2017 Saç Tasarım yarışmasında Dünya üçüncülüğü sahibi Kuaför Pınar Hano, “Yoğunluğumuz sabah 8 buçukta başlıyor. Akşam 9-12 arası gidiyor. Randevusuz müşterileri almıyoruz genelde. Randevu mutlaka almaları gerekiyor. Bu şekilde randevusuz gelenleri kabul etmiyoruz. Müşterilerimize randevu almadan kesinlikle kuaföre gitmemelerini öneriyoruz, aksi takdirde beklemeleri gerekiyor ve zamanları boşa gidiyor.  Çok yoğunuz. Arayanlar mutlaka var; bunları saatlerimize göre ayarlıyoruz ve değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bayram ve düğün sezonu nedeniyle yoğunluk yaşıyoruz. Bayram sebebiyle düğün sezonu ile denk geldiğinden oldukça yoğunlaşıyoruz. Bazen yetiştirmekte zorlanıyoruz ve geç saatlere kadar çalışıyoruz, bu durumu en iyi şekilde idare etmeye çalışıyoruz. Benim şu anda randevu durumum yaz sezonuna kadar yoğun bir şekilde dolu. Hiç boş günüm yok şükürler olsun. Müşterilerimiz kesinlikle ve kesinlikle randevularını son güne bırakmasın şimdiden alsın, aksi takdirde son güne kalmaları halinde biz kuaförlerde geç saatlerde çıkmak durumunda kalabiliyoruz. Değerli müşterilerimiz bizi de düşünmeleri gerekiyor, sonuçta biz de bayramı kutlamak istiyoruz. Tüm meslektaşlarıma da bu yoğun süreçte kolaylıklar diliyorum, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

“BAYRAM VE DÜĞÜN SEZONU ÜST ÜSTE GELDİ AMA RANDEVU SİSTEMİ SAYESİNDE SIKIŞIKLIĞI AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Müşterilerinin randevulu sisteme alıştığını, randevusuz gelen yerli ve yabancı turisti ise geri çevirmediklerini kaydederek kuaför işlemlerinin son güne bırakılmaması konusunda seslenen Erkek Kuaförü sahibi Bülent Serbest de “Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bizim yoğunluğumuz da git gide artmaya başladı. Müşterilerimiz bize yoğun bir şekilde sosyal medya hesaplarından randevu alarak ulaşmaya çalışıyorlar. Ayrıca randevusuz gelen müşterilere de elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz çünkü Bulgar ve diğer şehir dışından gelen turist müşterilerimiz de oluyor. Ancak son zamanlarda müşterilerimizin randevu sistemine uyum sağlama dönemi olumlu geçti. Bu durum da bayram öncesi yoğunluğu azalttı ve müşterilerimize daha az bekletme süresi sağladı. Bu sebeple müşterilerimize teşekkür ediyorum.  Vatandaşlarımız son güne kadar beklemiyorlar genel olarak. Ancak son güne bırakmak yerine randevu alarak beklemelerini öneriyoruz. Yoğunluğu, 3-4 sene önce randevu sistemine geçerek kontrol altına almaya çalıştık. Bu sayede geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalmadık çünkü müşterilerimiz istedikleri zaman gelip yoğunluk oluştuğunda geri çevirmek durumunda kalmamış olduk. Randevu sistemi sayesinde şu anda arife günleri dahi gece 11-12’ye kadar kalmamaya çalışmıyoruz. Her zaman müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı mübarek olsun” diye ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.