DOLAR 32,5652 0.07%
EURO 34,9186 0.22%
ALTIN 2.426,950,17
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093025-3,29%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lalapaşa için kolları sıvadılar 

Lalapaşa için kolları sıvadılar 

ABONE OL
30 Eylül 2020 09:56
Lalapaşa için kolları sıvadılar 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Lalapaşa İlçesi’ne gönül borcunu ödemek isteyen kişiler tarafından Lalapaşa Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği kuruldu.

Lalapaşa Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zafer Sezgin Geldi, dernek üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında derneklerinin amaçlarını ve yapacakları projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Dernek Başkanı Zafer Sezgin Geldi, Lalapaşa da ki Anasınıfı ve 1.sınıflara zeka oyunu hediye edeceklerini belirterek, kültürel ve yardımlaşma adına bir çok proje için kolları sıvadıklarını belirtti.

“YAPMAK İSTEDİĞİMİZ BİRÇOK PROJEMİZ VAR”

Edirne’nin şirin ilçesi Lalapaşa’ya gönül borcunu ödemek niyetiyle bir araya geldiklerini belirten Geldi, “İlimizin Şirin ilçesi olan Lalapaşa’ya gönül borcumuzu ödemek niyetiyle bazı arkadaşlarımız ile birlikte oluşturduğumuz ve sivil toplum kuruluşu olarak faaliyete geçen “Lalapaşa Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği” ile ilgili sizler aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. “Lalapaşa Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği” olarak derneğimizin öncelikli amacı okullarda başarılı fakat maddi durumu iyi olmayan öğrencilere küçük de olsa bir destek olmaktır. Bu sebeple ilk faaliyet olarak İlçemizde bulunan İlköğretim okullarında eğitim hayatına yeni başlayan Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerine 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması sebebiyle Derneğimizce “Zeka Oyunu” hediye vermeyi düşünmekteyiz. Bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde bu faaliyeti gerçekleştirerek onlarla bir araya gelmeyi planlıyoruz. Ayrıca Derneğimizce kültürel ve yardımlaşma adına da yapmak istediğimiz birçok projemiz var. Bunları da zaman zaman siz basın emekçileri vasıtasıyla kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.