DOLAR 32,3462 0.29%
EURO 35,1386 -0.02%
ALTIN 2.307,261,32
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22861482,59%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lise öğrencileri ilk hasadı yaptı

Lise öğrencileri ilk hasadı yaptı

ABONE OL
2 Mart 2023 10:15
Lise öğrencileri ilk hasadı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOBB Proje Okulu Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) Tarım Bölümü için oluşturulan sera alanında öğrenciler yetiştirdikleri marulların ilk hasadını gerçekleştirdi.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Keşan Ticaret Borsası (TB) işbirliğinde hayata geçirilen TOBB Proje Okulu Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tarım bölümünde ilk hasat gerçekleştirildi.

İlçedeki İzzetiye Mahallesi’nde oluşturulan sera alanını ziyaret eden Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Orhun, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan MTAL Okul Müdürü Tolgan Anbarlı tarım bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile Keşan MTAL’ye kazandırılan seralarda öğrenciler ilk mahsulleri olan marul hasadını gerçekleştirdi.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, oluşturulan seralara gerekli olan gübre ve zirai ilaç desteği veren tüm üyelere sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek, Keşan TSO olarak bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak olan tüm proje ve çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.