DOLAR 32,3401 0.18%
EURO 35,1224 -0.19%
ALTIN 2.238,10-0,23
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2052588-6,43%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lokantacı esnafına hijyen malzemesi dağıtıldı

Lokantacı esnafına hijyen malzemesi dağıtıldı

ABONE OL
10 Kasım 2021 22:40
Lokantacı esnafına hijyen malzemesi dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tatlıcı Büfeci ve Lokantacılar Odası tarafından, kent genelinde kendilerine bağlı bulunan yemek sektöründeki esnaflara Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Binası’nda hijyen malzemelerinin bulunduğu paketler hediye edildi. Edirne’de bulunan yemek sektöründeki esnaflara Tatlıcı Büfeci ve Lokantacılar Odası Başkan Yardımcısı Adem Kalkan takdim ederken, odanın yönetim kurulu üyesi Harun Özen’de Esnafın kapalı kaldığı dönemde ekonomik açıdan zor süreçten geçtiğinin altını çizerken desteklerinden dolayı Edirne Valiliği’ne ve Edirne Belediyesi’ne teşekkür etti.

“ESNAF EKONMİK ANLAMDA BU SÜREÇTE ZOR DURUMDADIR”

Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Harun Özen, “13 Mart’ta kapattığımız iş yerlerini 1 Haziran’da tedbirli olarak açmış̧ bulunmaktayız. Sağlıktan önce hiçbir şey olmaz ancak esnafımız ekonomik anlamda bu süreçte zor durumdadır. Çünkü KDV, stopaj, kira ödemek zorunda kalmıştır. Dolayısıyla bu konuların tekrar gündeme gelmesi gerekmektedir. Kapatılan dükkanlarımızı tekrar açarken, Valilik tarafından yüzeyler için pompasıyla birlikte dezenfektan, Edirne Belediyesi tarafından sosyal mesafe şeritleri, hijyen seti ve 50 adet maske, odamız tarafından da 1 adet kontrol formu ve Sağlık Bakanlığımız tarafından hazırlanan afişleri bastırarak üyelerimize dağıtımını yapmaktayız. Bu süreçte yanımızda olan Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’a saat ve zaman kavramı gözetmeksizin yanımızda oldukları için tüm esnafımız adına teşekkür ediyorum”dedi

“PAKET SERVİS SAAT 24.00’E ÇEKİLDİ”

Paket servisin Valilik kararıyla geri bir saate çekildiğini söyleyen Harun Özen “Paket servis yapma konusu, Valiliğimiz tarafından ilk önce saat 04:00 olarak belirlenmişti. Daha sonra bize yapılan tebliğ ile saat 24:00’a aldığı bildirildi. Dolayısıyla bizde şu anda 24:00 olarak uyguluyoruz. Önümüzdeki süreci takip ediyoruz yine valiliğimizle istişare halindeyiz. Gelişmeleri üyelerimize bildireceğiz”dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.