DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047907-1,34%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis’te veda oturumu  

Meclis’te veda oturumu  

Edirne Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve gelen meclis üyeleri ile son toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Recep Gürkan son defa başkanlık ettiği meclis toplantısında meclis üyelerine, şükran plaketi takdim etti.

ABONE OL
7 Mart 2024 17:45
Meclis’te veda oturumu  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve gelen meclis üyeleri ile son toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Recep Gürkan son defa başkanlık ettiği meclis toplantısında meclis üyelerine, şükran plaketi takdim etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mevcut Edirne Belediyesi meclisinin Mart Ayı son toplantısı Edirne Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste 7 gündem ve 1 gündem dışı madde görüşülecek karara bağlandı.

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a turizm elçisi beratı verildi

2019 yılında göreve gelen Edirne Belediye Meclisi’nin son toplantısında, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a turizm elçisi beratı takdim edildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Edirne’nin tanıtımı için Bahri Dinar’ın canla başla görev yaptığını, bugüne kadar birçok televizyon programına katılarak, her fırsatta kendi becerisi ve kendi imkanlarıyla Edirne’yi tanıtan Tarihi Ciğerci Bahri Bey, Bahri Dinar’a belediye meclisinin oy birliği kararıyla Edirne Turizm Elçisi olarak kararını aldıklarını söyleyerek kendisine belgesini takdim etti.

“ÖDÜLÜN DÖRTTE BİRİ BENİM, DÖRTTE ÜÇÜ BASIN MENSUPLARININ”

Bu belgeye kayık olmaktan onur duyduğunu kaydeden Bahri Dinar “Bin 500 üzerinde TV programına katıldım. Edirne’nin tanıtımına çok katkıda bulundum. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödülün dörtte biri benim, dörtte üçü basın mensuplarının. Edirne’de görev yapan basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde aldım bunu”diye konuştu.

Meclis, Edirne Belediye Başkanı tarafından bugüne kadar görev yapmış tüm belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

“ÇÖZÜLEMEYEN YA DA YAPILMAYAN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ ÇÖZME GAYRETİNDE OLDUK”

10 yıllık belediye başkanlığı boyunca yaptıkları hizmetlerden bahseden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne’miz için hepimiz en doğru olduğuna, en gerekli olduğuna, en ihtiyaç olduğuna inandığı işlerin altına imza attık. 10 yılı çok kısa anlatmam gerekirse, Edirne’nin çok uzun yıllardır çözülmeyen ya da yapılmayan temel belediyecilik hizmetleri dediğimiz hizmetlerini, çözme gayreti içerisinde olduk. Belediyecilikte temel bir prensip vardır. Her belediye başkanı bir döneminde kendisinden sonrada isminin anılması, adının yaşatılması için bir proje bırakmaya çalışır. Genellikle bir bina olur, büyük bir park olur. Geriye dönüp baktığımızda, hem bu dönem hem de bundan önceki dönem meclis üyelerimizin de çok büyük katkılarıyla Edirne’mize birçok alanda iz bıraktık. Ben yeni dönemde görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görev almayacak olan tüm arkadaşlarıma Edirne halkı adına bugüne kadar yapmış oldukları hizmet ve fedakarlıklar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meclis toplu çekilen son hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.