DOLAR 32,3393 0.17%
EURO 35,2013 -0.02%
ALTIN 2.246,720,16
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2124169-3,30%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Metin Çırpan, ölüm yıldönümünde anıldı

Metin Çırpan, ölüm yıldönümünde anıldı

ABONE OL
27 Eylül 2022 11:19
Metin Çırpan, ölüm yıldönümünde anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 12.00 sıralarında Asri Mezarlık’ta başlayan törene; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bazı belediye meclis üyeleri, Metin Çırpan’ın ailesi, dost, akraba ve sevenleri katıldı.

Anma töreninde konuşan Helvacıoğlu, Keşan’ımızın geçmiş dönem belediye başkanlarından merhum Metin Çırpan’ı, ölümünün üçüncü yılında mezarı başında andıklarını belirterek, “Keşan’ımıza hizmet etmiş, gelişimine önemli katkılarda bulunmuş, merhum Belediye Başkanımız Metin Çırpan için sevdikleriyle birlikte ölüm yıl dönümünde mezarı başında toplandık. Keşan’ımıza hizmet etmeye doyamadan ihtilal döneminde görevi sonlanan değerli büyüğümüz Metin Çırpan, ilçemizde birçok başarıya imza atmıştı. Hizmetlerinin temelinde insana hizmeti her zaman ön planda tutan Metin Çırpan Ağabeyimizin; hizmet enerjisi yüksekti, espriliydi. Biz de yaptığımız hizmetlerde O’ndan aldığımız enerjiyle, O’nun ortaya koyduğu değerler doğrultusunda çalışmaya gayret ediyoruz. Rasim Ergene’nin başlattığı Kadıköy İçme Suyu Tesislerindeki suyun Keşan’ımıza ulaşması O’nun döneminde olmuştur. Yaşamının son anlarına kadar Keşan için çalışmış, başarılı işlere imza atmış değerli büyüğümüz Çırpan’ı kıymetli çalışmaları ile her zaman yad ediyoruz. Keşan’ımıza hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmamış merhum Belediye Başkanımız Metin Çırpan’ı vefatının üçüncü yıldönümünde bir kez daha rahmetle anıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin. Kendisini saygı, sevgi ve özlemle anıyor, arıyoruz.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından, merhum Metin Çırpan’ın yakınları söz aldı.

Konuşmaların ardından Keşan Belediyesi İmam Hatibi Ali Küçük tarafından dualar okundu ve Metin Çırpan’ın mezarına karanfil bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.