DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BIST 8.986,902,05%
BITCOIN 22782851,11%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Meydan Projesi inşaatı yüksek standartlarda devam ediyor”

“Meydan Projesi inşaatı yüksek standartlarda devam ediyor”

ABONE OL
2 Mart 2023 16:51
“Meydan Projesi inşaatı yüksek standartlarda devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ali Ünal; “Küçük bir alanda yaşanan çökme, malzeme kalitesi ve eksikliğinden kaynaklı değildir”dedi.

Ünal; “Test ve inceleme aşamaları tamamlanmıştır”dedi.

Ünal; “Yüklenici firma ve bağımsız denetçi yetkililerimiz işin başındadır. Siyasi algı yaratılmamalıdır”dedi.

Yapımı devam eden otopark inşaatının 45 m2’lik bir alanında meydana gelen çökmenin herhangi bir malzeme eksikliği veya malzeme kalitesi ile ilgili olmadığını belirten Ünal, konu ile ilgili şunları kaydetti;

“GEREKLİ İNCELEME VE DÜZELTMELER TAMAMLANMIŞTIR”

“Yapımına devam etmekte olduğumuz otopark binasının kalıp desteğinde kullanılan teleskopik direklerin kırılması sonucu otopark inşaatının 45 m2’lik bir kısmında çökme meydana gelmiştir.
Bu olay esnasında çalışanlarda herhangi bir yaralanma olmamıştır. Gerekli inceleme, test ve düzeltmeler yapıldıktan sonra da çalışmalarımız devam etmektedir.”

“TOKİ YETKİLİLERİMİZ VE BAĞIMSIZ DENETÇİLERİMİZİ İŞİN BAŞINDADIR”

Ali Ünal açıklamasının devamında, gerekli tedbirler ve durum testlerinin yapılarak çalışmaların tüm hızıyla ve yüksek standartlarda devam ettiğini belirtti ve şöyle devam etti;
“TOKİ ile yüksek standartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu işi TOKİ ile birlikte yapmaktan da gurur duyuyoruz.
Yaşadığımız deprem fekaletinde TOKİ binalarımızın ne denli sağlam olduğunu da tüm kamuoyu ile birlikte gururla takip ettik. Burada bir eksikliğin olmadığını altını çizerek belirtmek isteriz.”

“SİYASİ ALGI YARATILMAMALIDIR”

Ali Ünal açıklamasının sonunda, bu ve benzeri durumlarda siyasi algı yaratılmaması gerektiğini belirterek, durumun malzeme kalitesi veya eksikliği nedeniyle yaşanmış bir durum olmadığını, Belediye, firma yetkilileri ve bağımsız denetçilerin görevleri başında çalışmaları titizlik ile yürüttüğünü ifade etti.
Ünal son olarak, Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin tamamlandığında, Keşan’ın çehresini değiştireceğini ve otopark problemini çözeceğini belirterek Keşan’a hayırlı olmasını diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.