DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20647030,63%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP Edirne İl Başkanı Ferhatoğlu sosyal medyadan isyan etti

MHP Edirne İl Başkanı Ferhatoğlu sosyal medyadan isyan etti

ABONE OL
29 Ekim 2021 11:39
MHP Edirne İl Başkanı Ferhatoğlu sosyal medyadan isyan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, kendisine ve partiye yönelik eleştirilere sosyal medya hesabından isyan etti.
MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, sosyal medya hesabından bugüne kadar sustuğunu, görev yaptığı dönemde genel seçim, mahalli idareler seçimi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olmak üzere 3 seçim yapıldığına dikkat çekerek, “Hayırlısı ile kimseye muhtaç olmadan sadece yönetim kurulu üyelerimin desteği ile seçimleri bitirdik. Bizi bir kısım koltuk düşkünü bencil ve arkadaşımız abi dediğimiz insanlar dışında herkes takdir etti ve halkımızı teslim etti. Cumhur ittifakı başarılı olmuştur.”dedi.
ÜLKÜ AŞKINDAN NASİBİNİ ALMAYANLAR
Görev yaptığı süreçte, kendisinin ‘Abi’ olarak nitelendiği bir takım ülkü aşkından nasibini almamış insanlar tarafından emanetçi olarak nitelendirilmesine isyan eden MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, “En komik olanda dilekçe yazmayı bilmez olduk ki, benim hayatım dilekçe yazmak ile geçmiş ve yazdığım tüm dilkçelerde başarılı olmuşumdur. Yine alınan oylar ile ilgili olarakta beni eleştirdiler. Ya beyler siz daha partinin kapısını bilmezken ben Havsa ilçe başkanıydım hazır kurulu ülkü ocağım ve pek çok üyem, kadın kollarım vardı ve genelde % 15 yerelde %20 civarı oy aldık. Yine son 3 seçimde maddi manevi uğraşımın zekatını bile veremeyecek olanlar hakkımızda kötü kelimeler ile yalan yanlış yazmaya devam ediyorlar. Olsun kötü kelime sahibine aittir. Bu günlerde geçer. Önemli olan adam gibi adam olmaktır.”değerlendirmesi yaptı.
CESARET OLMAYAN DAVA BAŞARILI OLAMAZ
Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiç bir dava başarıya ulaşamayacağını sosyal medyadan yazan Ferhatoğlu, “Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş beyin söylediği gibi davalarımızın çözümü kendime dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür. Ben bunları Allah cc emanet ediyorum. Son söz başbuğdan “Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, nede başkalarını uşak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.