DOLAR 32,5475 0%
EURO 34,8304 -0.11%
ALTIN 2.433,470,15
BIST 9.706,170,63%
BITCOIN 21735760,92%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den ‘doğal pazar’açılsın çağrısı!

MHP’den ‘doğal pazar’açılsın çağrısı!

ABONE OL
18 Eylül 2020 10:31
MHP’den ‘doğal pazar’açılsın çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı Kırsalın Doğal Pazarı’nın açılması konusunda hassasiyet göstermeye ve açılması konusunda gereğini yapmaya davet etti.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklama da koronavirüs salgını dolayısıyla Kırsalın Doğal Pazarı’nın kapandığını hatırlatarak, “Şu an her yerde pazar yerleri açık olmasına rağmen, neden Edirne’de ki bu Pazar açılmıyor? Herkes aş, iş peşinde koşup, iş, aş bulamazken neden üreticilerin tarlasında ürettiği doğal gıdaları organik olarak, Edirne halkının hizmetine sunmalarından rahatsızlık duyuluyor?”

“Yeri geldiğinde emekten bahsederken kimseye söz hakkı tanımayanlar ve konuşturmayanlar neden emeğe saygı göstermiyorlar” diyen Tercan, “Herkes emeğe saygı göstermeli ve bu pazar tez elden açılmalıdır. Bu konuda herkesi ve yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

MHP olarak, işin takipçisi olacaklarını belirten Tercan, şunları söyledi; “Her ne olursa olsun üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Bu emekçi üretken insanlarımızı üzmeyelim, gereği her neyse yerine getirelim.

Bu eli nasırlı insanların el emeğini, göz nurunu, çilesini, zahmetini, alın terini görelim ve elimizi vicdanımıza koyarak haklarını teslim edelim. Pazar yerlerini açarak, onları mutlu kılalım, sevindirelim. Çok mu zor Allah aşkına?

Aldığımız duyuma göre Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan yeni yönetmenlik hazırladığını, yönetmenlik hazırladıktan sonra pazar yerinin açılacağını ifade etmiş. Bizde diyoruz ki, pazar yerini açın, yönetmenlik hazırlandıktan sonra gereği neyse yapın.

Pazar’da satış yapan kadınların ekonomik olarak zorda olduğunu her hallerinde belli oluyor. Kadınlarımıza bu zor süreçte yardımcı olmalıyız. Bu eli nasırlı insanlarımızın şu an da ciddi manada ekonomi sıkıntısı çektiklerini cümle alem biliyor. Yazık değil mi bu emekçi eli nasırlı insanlara kolaylık göstermiyoruz? Ekonomik sıkıntılarını düzeltebilmeleri için her konuda yardımcı olamıyoruz ve gereğini yapmıyoruz? Cumartesi Pazarında kurulan ve korona salgını nedeniyle kapatılan Kırsalın Doğal Pazarı derhal açılmalıdır.

Eli nasırlı kadınlarımızı, insanımızı ve alışveriş yapan vatandaşımızı sevindirilmelidir!

4 yıldır faaliyet gösteren Kırsalın Doğal Pazarı açılmalı. Çilekeş insanlarımız ürünlerini satmalı ve ekonomik sıkıntıdan kurtarılmalıdır. Çünkü; ciddi manada ekonomik sıkıntı çektiklerini Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’da biliyor. Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin bu zor dönemde MHP olarak, kadınlarımızın ve emekçinin yanındayız. Alın terine, göz nuruna, emeğe büyük saygımız var! MHP olarak; Edirne’de Pazar günleri kurulan, köylü kadınların ürettikleri doğal ürünleri satışa sunduğu Kırsalın Doğal Köy Pazarı’nın açılmasından yanayız. Sayın Belediye Başkanımızı duyarlı olmaya ve bu mağduriyetin giderilmesine katkı vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu

 

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.