DOLAR 32,5816 0.28%
EURO 34,9980 0.06%
ALTIN 2.462,211,08
BIST 9.892,521,81%
BITCOIN 21040421,28%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den Türk Ocağı’na ziyaret

MHP’den Türk Ocağı’na ziyaret

ABONE OL
27 Şubat 2020 10:13
MHP’den Türk Ocağı’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve beraberindeki il yönetimi Türk Ocağı Edirne Şube Başkanı Yakup Öz’ü ziyaret etti.

MHP İl Yönetimi Türk Ocağı Edirne Şube Başkanı Yakup Öz’ü ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimleri, üniversite, kurum ve kuruluşlar Edirne’nin geleceği ile ilgili istişarelerde bulundular.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “MHP İl Yönetimi olarak, Türk Ocağı Şube Başkanı Sayın Yakup Öz’ü ve Yönetimini ziyaret etmiş bulunduk. Ziyaretimizde Öğretim Görevlisi Hocalarımızda vardı. Gençliğin geleceğini, 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerini, Üniversiteyi, Kurum ve Kuruluşları, Edirne İlimizin geleceği ile ilgili duygu ve düşüncelerimizi ifade ettik, istişarede ve hoş sohbette bulunduk. Kudursalar da biz; İnanç ve Ülkülerimizde ısrar edeceğiz, taviz vermeyeceğiz…

Delirseler de biz; çelikten iradeyle saflarımızı sıklaştıracağız, sağlam tutacağız…

MHP olarak; Edirne Halkına sadakatle, samimiyetle ve içtenlikle bağlı kalacağız. Çünkü; Edirne bizim İlimiz, Edirne bizim her şeyimiz ve Edirne için varız. MHP geliyor hem de öyle bir geliyor ki, Allah’ın izniyle bu millet yıkılmayacak, MHP’nin iktidarında Türkiye’yi ve Edirne İlimizi yeniden inşa edeceğiz! MHP her daim dimdik var olacaktır! Çünkü; MHP Edirne’de siyaset üstü bir partidir. Türk Devletinin sigortasıdır. Ziyaretimiz esnasında, MHP İl Yönetimine göstermiş oldukları ilgiye, alakaya, ikramlarına ve Türk Yurdu Dergisinin hediye edilmesine… Şahsım ve İl Yönetimim adına başta Türk Ocağı Şube Başkanı Sayın Yakup Öz’e ve Yönetimine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum…” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.