DOLAR 32,3384 0.17%
EURO 35,1838 -0.02%
ALTIN 2.247,420,19
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2125764-3,19%
Edirne
13°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milletvekili Aksal, Bakan Karaismailoğlu ile yatırımları görüştü

Milletvekili Aksal, Bakan Karaismailoğlu ile yatırımları görüştü

ABONE OL
6 Kasım 2021 17:57
Milletvekili Aksal, Bakan Karaismailoğlu ile yatırımları görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette Aksal, Edirne’de devam eden otoyol, hızlı tren gibi ulaştırma ve altyapı çalışmalarına ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Aksal, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Edirne’de ulaştırma yatırım ve imkanlarının sadece şehir için değil, Türkiye ve Avrupa içinde hayati değer taşıdığına vurgu yaparak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının kentte devam eden projelerinin önemini dile getirdi.

Müezzinoğlu Köprüsü, Keşan-Enez karayolu, Edirne-Kırklareli Yol Ayrımı-Havza  yolu gibi otoyol projeleri ile tarihi Uzunköprü’nün restorasyonu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi  gibi altyapı ve yatırım projelerinin Edirne ve Türkiye için önemini aktaran Aksal, Bakan Karaismailoğlu’na hizmetleri için teşekkür etti.

Türkiye’nin Avrupa Birliğine bağlanmasını sembolize eden Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Demiryolu Hattı Projesi’nin kıtaları, kültürleri, medeniyetleri birbirine kavuşturacak bir proje olduğuna vurgu yapan Aksal, bu projenin sadece Edirne’ye değil, bölgeye ve Türkiye’ye katma değer sağlayacağını, ekonomik, sosyal, kültürel gelişmeye büyük katkı vereceğini kaydetti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.