DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20694821,45%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Yazgan, “Önemli olan kaleyi yıkmamak!”

Milletvekili Yazgan, “Önemli olan kaleyi yıkmamak!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın halkın sesine kulak vererek önseçime girmeme kararı almasını, çok önemli bir siyasi olgunluk olarak gördüğünü söyledi.

ABONE OL
29 Ocak 2024 14:51
Milletvekili Yazgan, “Önemli olan kaleyi yıkmamak!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın halkın sesine kulak vererek önseçime girmeme kararı almasını, çok önemli bir siyasi olgunluk olarak gördüğünü ve takdir ettiğini belirterek, Önemli olan kaleyi yıkmamak! İsimler gelip geçicidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı, Edirne’mizde dalgalanmaya devam edecektir” dedi.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, yaptığı yazılı açıklamada, “Edirne’mizde 2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini icra eden, Değerli Büyüğümüz Sn. Recep Gürkan’ın halkın sesine kulak vererek ön seçime girmeme kararı almasını, çok önemli bir siyasi olgunluk olarak görüyor ve takdir ediyorum” dedi.

Gürkan’ın bu davranışı ile de gönüllerde taht kurduğunu belirten Milletvekili Yazgan, “Kendisine, bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin verdiği kararının ardından gerçekleştirilecek ön seçimin, kaybedeni olmayacağı konusunda tüm partililerimiz olarak hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkararak, sosyal belediyecilik ağını kuran, vatandaşla belediye arasında uçurumlar yaratmayacak, hizmet odaklı bir belediye yapısının güçlendirilmesi noktasında, ön seçimden en yüksek oyu alan adaya çok büyük bir görev düşmekte” dedi.

Milletvekili Yazgan, ilk günden beri eşit mesafede durduğunu belirttiği aday adaylarına, önümüzdeki günlerde yapılacak ön seçimde başarılar dileyerek, “Önemli olan kaleyi yıkmamak! İsimler gelip geçicidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı, Edirne’mizde dalgalanmaya devam edecektir. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.