DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0954 -0.04%
ALTIN 2.325,120,26
BIST 9.089,430,10%
BITCOIN 2272172-0,62%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Minik yüreklerde İstiklal Marşı

Minik yüreklerde İstiklal Marşı

ABONE OL
12 Mart 2021 18:47
Minik yüreklerde İstiklal Marşı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. yıl dönümünü nedeniyle Edirne Masal Diyarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencisi 5 yaşındaki İrem Uludağ, Belediye Meclis Salonu’nda İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını gururla okudu. Öğrencileri ve öğretmenleri yürekten kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sen yeter ki korkma çocuk! 100 yıldır gururla, inançla, coşkuyla haykırarak söylediğimiz İstiklal Marşı’mız sizlerin yüreğindeki vatan ve millet aşkıyla bu topraklarda sonsuza kadar yankılanmaya devam edecek” dedi.

Edirne Masal Diyarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. yıl dönümünü nedeniyle Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Recep Gürkan, öğrenciler Eda Mudrişler, Emir Kaan Muslu, Türkalp Kaya, Mustafa Kemal Tütüncü, Halit Kuzey Gökalp ile Kurum Sahibi Nafize Kaya, Kurum Müdürü Melek Uludağ ve öğretmenler Esra Meltem Balcı, Ayşe Bekoğlu Muslu ve Gamze Kirezçi’yi Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı.

Özel Masal Diyari Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Melek Uludağ, burada yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza vatan, millet, bayrak sevgisini ve saygısını geliştirmelerini sağlayabilmek bizleri son derece gururlandırmaktadır” dedi.

Daha sonra Edirne Masal Diyarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencisi 5 yaşındaki İrem Uludağ, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını büyük bir heyecan ve coşkuyla okudu. Ardından Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve milletin bütünlüğü için canını veren şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okundu.

Öğretmenleri ve öğrencileri bir kez daha tebrik eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sen yeter ki korkma çocuk! 100 yıldır gururla, inançla, coşkuyla haykırarak söylediğimiz İstiklal Marşı’mız sizlerin yüreğindeki vatan ve millet aşkıyla bu topraklarda sonsuza kadar yankılanmaya devam edecek” dedi.

Gürkan, bize bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bu vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle andıklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.