DOLAR 32,4758 -0.04%
EURO 34,7564 -0.63%
ALTIN 2.442,420,27
BIST 9.932,912,22%
BITCOIN 20938151,25%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mobil PCR Merkezi açıldı

Mobil PCR Merkezi açıldı

ABONE OL
29 Ocak 2022 15:35
Mobil PCR Merkezi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yurtdışıdan gelen ve yurtdışına çıkacak olan vatandaşların PCR testlerinin daha hızlı yapılması için Kamu-Sivil Toplum işbirliğinde Mobil PCR Merkezi açıldı.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan İlçesi’nde Kamu-Sivil Toplum işbirliği kapsamında hayata geçirilen Mobil PCR Test Merkezi’nin açılışına katıldı.

Burada konuşan KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, tüm dünyayı saran Covid-19 salgını ile ilk günden beri devletin tüm imkanlarıyla milletin yanında olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı, Edirne’mizin Keşan ilçesinde yurtdışı çıkışlarda vatandaşlarımızdan ve yurtdışından gelen misafirlerimizden istenen PCR testlerini daha hızlı yapmak için Kamu-Sivil Toplum işbirliği ile Keşan’a kazandırdığımız mobil PCR merkezinin açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aksal, “Turizm kenti İlimize dışardan gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlayacak bu merkezin açılış sürecinde emeği geçen, İl Sağlık Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Sayın Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz a, Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Helvacıoğlu’na, Keşan Devlet Hastanemiz ‘e ,Keşan Ticaret ve Sanayi  Odamıza, ve tüm bu pandemi sürecinde Edirne’mize, ülkemize en iyi sağlık hizmetlerini sunmak için çalışan Sağlık Bakanlığımıza , hemşerilerim ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.