DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20692441,08%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhtar Yaman, tek aday

Muhtar Yaman, tek aday

Edirne'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Sabuni Mahallesi'nin mevcut Muhtarı Aykut Yaman, yeniden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Yaman, şu ana kadar mahallesi için kendisinden başka muhtar adayının olmadığını belirtti.

ABONE OL
27 Şubat 2024 17:55
Muhtar Yaman, tek aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Sabuni Mahallesi’nin mevcut Muhtarı Aykut Yaman, yeniden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Yaman, şu ana kadar mahallesi için kendisinden başka muhtar adayının olmadığını belirtti.

Sabuni Mahallesi mevcut Muhtarı Aykut Yaman, Azaları ve mahalle sakinleri ile bir kıraathanede gerçekleştirdiği toplantıda adaylığını resmen açıkladı. Yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca hizmet odaklı çalıştığını ve mahalleyi daha da geliştirecek projeler için destek beklediğini vurguladı.

“MUHTAR TÜM MAHALLEYE HİZMET EDER”

Muhtar adayı Yaman, mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Muhtar dediğiniz kişiye değil, tüm mahalleye hizmet eder” vurgusunu yaptı. Mahalledeki her bireyin kendileri için önemli olduğunu belirten Yaman, ikinci dönem için hedeflerinin devam etmek olduğunu ve mahallelerine daha iyi hizmet verebilmek adına kurumlarla daha iyi iletişim halinde olmayı amaçladıklarını belirtti.

“TEK ADAYIM”

“Şu anda tek adayım” diyerek mevcut durumu vurgulayan Yaman, ancak, herkesin aday olabileceğini ve sonucun sandıkta mahalle sakinlerinin kararıyla belirleneceğini ifade etti.

Sabuni Mahallesi Muhtarı ve Adayı Aykut Yaman

“HEP BERABER MAHALLEYE HİZMET EDELİM”

Yaman, yeni seçilecek belediye yönetimi ile birlikte çalışarak mahalleye hizmet etmek istediklerini ifade etti. Yaman, mevcut bulunan sorunların çözümü için belediye yönetiminden destek beklediklerini dile getirdi.

Yaman, “İnşallah belediye yönetimine bize hizmet edecek kişiler gelir. Bizim gönlümüzde bütün adaylar vardır. Çalışkan, azimli olan kim varsa gelsin ki biz de mahallemize hep beraber hizmet edelim” dedi.

Belediyeden taleplerini de sıralayan Muhtar Yaman, özellikle metruk binalar ve tarihi eserlerde yaşanan sorunlara dikkat çekti. Bu konuda yapılan girişimlere rağmen bir ilerleme kaydedilemediğini belirten Yaman, sorunların çözümü için belediye yönetiminden destek istediklerini ifade etti. Yaman ayrıca, sahipsiz köpeklerin de bir diğer önemli sorun olduğunu söyledi.

“TALEPLERİ DİNLEYEREK BİRÇOK SORUNU ÇÖZDÜK”

Yaman, 2019 yerel seçimlerinden bu yana mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek birçok sorunu çözdüklerini belirtti. Mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için önemli adımlar attıklarını da belirten Yaman, öncelikle aydınlatma direklerinin eksik olduğu bölgelere direkler koyduklarını ve kopan kabloları değiştirdiklerini ifade etti. Ayrıca, Atatürk Ortaokulu’nun bulunduğu bölgedeki dar sokakların genişletilmesi için çalışmalar yaptıklarını ve Edirne Lisesi’nin duvarlarını yaptırdıklarını da dile getirdi.

“TELEFONUMUZ 7/24 AÇIK”

Muhtar Yaman, mahalle sakinlerinin taleplerini daha rahat iletebilmeleri için muhtarlık ofisini açtıklarını ve telefonlarının her zaman açık olduğunu belirtti. Yaman, “Mahalle sakinlerimiz için telefonlarımız 7 gün 24 saat açık. Hizmetlerimize her zaman devam edeceğiz” dedi.

Yaman, yeniden aday olduğunu açıklarken, aza listesinde yer alan isimleri de paylaştı. Macide Güler, Murat Nedim Oruntak, Sibel İzmir, Tolga Tüccar, Mehmet Köker ve Mustafa Eryonar’ın da kendisiyle birlikte mahalle için hizmet edeceğini ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.