DOLAR 32,5574 0.04%
EURO 35,0271 0.43%
ALTIN 2.421,78-0,04
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2096072-3,58%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Öğrenciler sömestr eğitim kampına uğurlandı

Öğrenciler sömestr eğitim kampına uğurlandı

ABONE OL
23 Ocak 2023 13:40
Öğrenciler sömestr eğitim kampına uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Helvacıoğlu; “Öğrencilerimiz kampta unutamayacakları bir hayat deneyimi yaşayacak” dedi.

Keşan Belediyesi, “Eğitim Belediyeciliği” alanındaki öncü çalışma ve uygulamalarına devam ediyor.

Öğrencilerin sömestr tatilini en verimli şekilde geçirmesi için büyük çaba gösteren Keşan Belediyesi, 23-26 Ocak 2023 tarihleri arasında Balıkesir Edremit Güre’de, 3 gece 4 gün sürecek eğitim kampı için kaydolan 40 öğrenciyi, bu sabah 08.00’de Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’ndan uğurladı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ve aileler ile öğrencileri alandan uğurlarken, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

10-15 yaş arasında çocukların katıldığı kampta yer alan 40 öğrencinin, eğitim kampı süresinde çok güzel ve keyifli bir deneyim yaşayacaklarını belirten Helvacıoğlu: “Çocuklarımızın, sömestr tatilini en iyi şekilde geçirmesi için Keşan Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Çocuklarımızın; bu sömestr eğitim kampında hayat yolunda gerçek bir deneyim yaşamalarını istedik. Öğrencilerimizden; arkadaşlıklar, dostluklar, eğitici ve öğretici bir çok etkinlikle dolu dolu etkinliğimizin keyfini doyasıya çıkarmasını istiyoruz.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu: “Yorucu bir eğitim-öğretim dönemini geride bıraktık. Bir dönem boyunca gerek derslerde gerekse sosyal hayatlarında gösterdikleri başarılardan dolayı tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi tebrik ediyoruz. Amacımız yarıyıl tatili boyunca öğrencilerimizin birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu bir sömestr eğitim kampı geçirmesi. Bu etkinliklerin çocuklarımıza faydalı olmasını umuyor, tatil sonrasında da tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Eğitim kampında öğrenciler; temel İngilizce kurs ve etkinlikleri, günlük temel ev ve yemek işleri öğrenme eğitimleri (Yumurta ve makarna pişirme, ütü yapma, yatak toplama, elbise katlama, ev aletleri kullanma), güzel konuşma ve kişisel gelişim seminerleri, Ayvalık Cunda Adası Şeytan Sofrası gezisi, Kaz Dağları’nda sabahları trekking, müze ziyaretleri, kültür ve çevre gezileri, çeşitli spor etkinliklerine katılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.