DOLAR 32,5820 0.09%
EURO 34,9143 0.1%
ALTIN 2.438,400,35
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21748560,26%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Önce çocuklar iyileşsin”

“Önce çocuklar iyileşsin”

ABONE OL
21 Nisan 2021 11:48
“Önce çocuklar iyileşsin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Edirne Temsilcisi Ceylan Toker, Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzeli olduğunu belirterek, fitre ve zekâtları için bağışçıları LÖSEV’e destek olmaya çağırdı.

LÖSEV, Ramazan ayında da lösemili çocuklar ve kanser hastalarını yalnız bırakmıyor. Besleyici ve sağlıklı koli içeriklerini ailelerine ulaştırmayı aralıksız sürdüren LÖSEV, başta kanser olmak üzere dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve ekonomik zorluklar ile mücadele eden ailelerine sahip çıkıyor.

Gazetemizi ziyaret eden LÖSEV Edirne Temsilcisi Ceylan Toker, LÖSEV’in Ramazan ayı nedeniyle başlatmış olduğu “Önce Çocuklar İyileşsin” kampanyası hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toker,  “22 yıldır Türkiye’nin en güvenilen ve çalışkan vakfı olan LÖSEV fitre ve zekatınızın doğru yerleri bulması, her kuruşunuzun ihtiyacı olan ellere iletilmesi için gece gündüz titizlikle çabalamaya devam ediyor” dedi.

“FİTRE VE ZEKATLARINIZLA MUTLULUK HEDİYE EDİN!”

Toker, Ramazan bağışlarının lösemili çocuklara nasıl verileceği yönünde bilgilendirmede bulunarak “Fitre, fidye ve zekât bağışları ile yüzde 87’si asgari gelir düzeyinin altında, yüzde 11’i ise sosyal güvencesi olmayan LÖSEV’e kayıtlı, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için; Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından “LÖSEV”diyerek, Ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV irtibat ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, Telefonunuzdan LÖSEV Ramazan bağış hattı 1998 numaraya SMS ile “FİTRE- ZEKAT veya FİDYE” yazarak, Tüm faturalı hatlardan 3406’ya HAYAT yazıp bir SMS göndererek veya www.losev.org.tr internet sitesinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere “Ben de bir koli almak istiyorum” diyorsanız aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz; Acil Yardım Paketi, Orta Aile Paketi,Büyük Aile Paketi, Mutlu Aile Paketi, Çok Sevinçli ve Zengin Büyük Aile Paketi,Corona Hijyen Paketi Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/ramazan sitesinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz” şeklinde ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.