DOLAR 32,3434 0.19%
EURO 35,1109 -0.22%
ALTIN 2.238,79-0,20
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2058385-5,89%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Önce nikah sonra can dostlar

Önce nikah sonra can dostlar

ABONE OL
4 Ekim 2022 16:26
Önce nikah sonra can dostlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Helvacıoğlu, hayvan haklarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak adına kıydığı nikahlarda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle nikah şekeri yerine kedi köpek maması dağıttığı ve hayvan sahiplendirdi.

Ece Turan ve Kaan Eker çiftinin nikahlarını kıyan Mustafa Helvacıoğlu, çifte ve nikaha katılanlara kedi köpek maması armağan etti.

Helvacıoğlu’nun nikahlarına katılmasının kendilerini onurlandırdığını dile getiren Turan, “Ayrıca nikahımızda mama dağıldığı. Bir farkındalık yaratılmış oldu. Katılımları için kendisine teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk.” dedi.

KEDİ SAHİPLENDİLER

Mustafa Helvacıoğlu, Meryem Aydın ve Mehmet Sağlam çiftinin nikahına “Miniş” isimli kediyle geldi.

“MİNİŞ İSİMLİ CAN DOSTUMUZU HEDİYE EDİYORUZ”

Meryem ve Mehmet çiftine sürpriz yaptıklarını ifaden eden Mustafa Helvacıoğlu, “Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle çiftimize ‘Miniş’ isimli can dostumuzu hediye ediyoruz, sahiplendiriyoruz. Günün anlamına yakışan bir nikah kıydık. Çiftimizden 2 kez ‘Evet’ aldık. Hem ‘Miniş’i sahiplendirdik hem de çiftimizin hayatlarını birleştirdik.”

Helvacıoğlu, kıydığı nikahın ardından Aydın ve Sağlam’a kediyi hediye ederek, sahiplendirdi.

“MİNİŞ ARTIK BİZİM HAYAT ARKADAŞIMIZ”

Nikahta konuşan Meryem Aydın, heyecanlı ve mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, “Bize sürpriz oldu. Tatlı bir anı olarak kalacak.  ‘Miniş’ artık bizim hayat arkadaşımız ve hayatımızı birlikte sürdüreceğiz. Bir farkındalık yaratıldı. Çok mutluyuz. Nikah şekeri yerine kedi köpek maması dağıtılması da belki diğer çiftlere örnek olur. Yeni hayatımıza 3 kişi başlıyoruz. Bir cana el uzatabilirsek ne mutlu.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.