DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,410,10
BIST 8.989,132,07%
BITCOIN 22849361,61%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Öztürk’ün zaferi

Öztürk’ün zaferi

ABONE OL
4 Ekim 2022 13:29
Öztürk’ün zaferi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ticaret Borsası’nın yapılan seçimlerini iki dönemdir görevi yürüten Özay Öztürk’ün listesi rakibine 93 oy fark atarak 212 üyenin desteğini aldı ve üçüncü kez kazandı. Defalarca seçim kaybetmişlerin desteklediği liste karşısında şeffaf yönetimi ile destek bulan Öztürk’ün ekibi yeni bir tarihi zafere daha imza attı.

Edirne Ticaret Borsası’nın dün yapılan seçimlerini iki dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Özay Öztürk’ün liderliğindeki beyaz liste kazandı.

Edirne Ticaret Borsası’nın 2022 Yılı Organ Seçimleri dün borsada gerçekleştirildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde iki dönemdir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığını Yürüten Özay Öztürk’ün ‘beyaz listesi’ ve Edirne Lisanslı Depoculuk (EDİAŞ) Başkan Yardımcısı Ümit Karanfil’in ‘sarı listesi’ yarıştı.

93 OY FARK ATTI

332delegenin oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Özay Öztürk’ün ‘beyaz listesi’ 212 oy alırken, Ümit Karanfil’in ‘sarı listesi’ 119 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Böylelikle Öztürk’ün listesi rakibine 93 oy fark atarak seçimi üçüncü kez kazanmış oldu.

ÖZTÜRK, “DEMOKRASİ ŞÖLENİ”

Sonuçların açıklanmasının ardından açıklamada bulunan Özay Öztürk, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, “Çok önemli bir görevi tekrar bizim omuzlarımıza yüklediler. Daha önceki dönemden bildiğiniz gibi zaten bu görevi devam ettiriyorduk. Önümüzdeki dönem için vizyon borsacılıkla yola çıktık, sloganımız oydu. Yaptığımız yenilikler ve çalışmalarla ilgili olarak önümüzdeki dönemde de yeni projelerimizle bu vizyonerliği devam ettirmeye çalışacağız. Özellikle borsada bir demokrasi şöleni gördük. Bu çok değerliydi. Hiçbir problem çıkmadı. Çok medeni bir şekilde oylar kullanıldı. Ondan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BEYAZ LİSTEDE KİMLER VAR?

“Tarafsız , şeffaflık ve gün ilkelerine bağlılıkla, birlik, beraberlik ve işbirliği içerisinde ilkleri başarmaya devam etmek için adayız” sloganı ile seçimlere giren beyaz liste şu isimlerden oluştu;

“Özay Öztürk, Ferudun Çatalçekiç, İsmail Kasap, Erhan Akgün, Oğuz Kurban, Selman Astürk, Mustafa Göktaş, Recep İriş, Eray Karaca, Salih Akarsu, Zafer Bahşi, Erkan Posta, Ahmet Özmen, Adem Ayaz”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.