DOLAR 32,4991 0.15%
EURO 34,7621 0.09%
ALTIN 2.487,901,05
BIST 9.485,74-0,47%
BITCOIN 20384680,46%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden Havsa ziyareti

Saadet Partisi’nden Havsa ziyareti

ABONE OL
13 Şubat 2020 10:51
Saadet Partisi’nden Havsa ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl ve Havsa İlçe Teşkilatı, Havsa ilçesinde bir dizi ziyaretlere bulundu.

Ziyaretlere Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, İl’den Havsa İlçe Sorumlusu Cemal Kaya ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Havsa İlçe Teşkilatından ise İlçe Başkanı Sami Günsel, Murat Aladağ ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Ziyaret programı çerçevesinde Ziraat Odası, Kamyoncular Kooperatifi ile Havsa İlçesi’nin tek gazetesi Batı Ekspres Gazetesi ziyaret edildi. Ziyaretlerde Havsa İlçesi’nin sorunları üzerinde duruldu.

Havsa İlçesinde yapılan ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Demirkıran, “Tarım ve Hayvancılığın sürekli kan kaybettiğini, Köylerimizin her geçen gün peyderpey boşaldığına şahit olduk. Çünkü çiftçi sahipsiz. Girdiler sürekli bir şekilde artıyor, gelirle azalıyor, borçlar artıyor” dedi.

Nakliyecilerin de işlerinin her geçen gün kötü gittiğini kaydeden Demirkıran, mesela Havsa kooperatifimizde görüştüğümüz arkadaşlar araçlarını yenileyemediklerini, son beş yıldır kimsenin yeni araç alamadığını söylediler.

Ali Demirkıran, birçok esnafın da ziyaret edildiği programda yapılan şikâyetleri ise şöyle dile getirdi, “Esnafın durumu kötüye gidiyor. İşler her geçen gün azalıyor. Ekonomik bakımdan hiç bu kadar kötü duruma düşmedik. Masrafların altından kalkamıyoruz” dediklerine vurgu yaptı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.