DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2072755-1,25%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sahiplendikleri köpeğin adını seçimle koydular

Sahiplendikleri köpeğin adını seçimle koydular

ABONE OL
24 Aralık 2022 14:31
Sahiplendikleri köpeğin adını seçimle koydular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yekta Baydar’ın 721. öğrencisi “Köpük” oldu.

Yekta Baydar Ortaokulu’nun duyarlı öğrencileri Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nden köpek sahiplendi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu okulu ziyaret ederek, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, okul yönetimi ve öğrencilere duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür etti.

SANDIK KOYDUKLAR, KÖPEĞİN İSMİNİ BELİRLEMEK İÇİN OY KULLANDILAR

Öte yandan öğrenciler, daha önceden belirlenen “Karamel” ve “Köpük” isimlerinden birinin köpeğe koyulması için kurulan sandıkta oy kullandılar.

Yapılan seçime Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz da katıldı. Yapılan seçim sonucunda köpeğin ismi “Köpük” olarak belirlendi.

Daha sonra konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “‘Köpük’ Yekta Baydar’ın 721’inci öğrencisi oldu. Okulumuz ve öğrencilerimiz herkese örnek olacak bir duyarlılık göstererek, ‘Köpük’ü barınağımızdan sahiplendi. Biz de can dostumuzu yeni yuvasına kavuşturduk. İsmini belirmek için ise öğrencilerimiz sandık koymuş ve biz de sandık başına giderek demokratik bir seçimle köpeğimizin ismini koyduk. Hayvan sevgisi de eğitimin bir parçası. Yaptığımız farkındalık etkinliklerimizle okullarımızda hayvan sevgisi büyüyor. Öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılamak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Hayvan sahiplenmenin çocuklarımız üzerinde çok olumlu bir etki oluşturacağına eminiz. Bugün Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizden Yekta Baydar Ortaokulu’na bir can dostumuzu sahiplendirdik. Çocuklarımızın Köpük’e çok iyi bakacağını biliyoruz. ‘Köpük’ Yekta Baydar Ortaokulumuzun maskotu olacak.” dedi.

Öte yandan, Keşan Belediyesi tarafından Yekta Baydar Ortaokulu’na köpek yuvası ve mama hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.