DOLAR 32,5866 0.01%
EURO 34,9137 0.01%
ALTIN 2.429,05-0,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2161277-0,50%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanayideki çalışmalarla esnafın da, vatandaşın da yüzü gülüyor

Sanayideki çalışmalarla esnafın da, vatandaşın da yüzü gülüyor

ABONE OL
25 Ekim 2022 11:34
Sanayideki çalışmalarla esnafın da, vatandaşın da yüzü gülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi tarafından Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen kaldırım ve yol yapım çalışmalarında asfalt serimine başlandı.

Keşan Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için başlattığı yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde görmek üzere sahada incelemelerde bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na Keşan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hakan Gürel de eşlik etti.

“1 HAFTA SÜRMEZ ASFALT ÇALIŞMALARIMIZI BİTİRİYORUZ”

Sanayi sitesinin eksikliklerini bildiklerini ifade eden Helvacıoğlu, “Keşan sanayisini Trakya’nın en iyisi yapmak üzere mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Sanayi yönetimimizle el eleyiz. Hakan Gürel’in, bir yandan meclis üyemiz diğer yandan sanayi sitemizin başkanı olması vesilesiyle sanayi sitemize katkımızı ciddi bir şekilde arttırarak devam ediyoruz. Sanayi sitemizi yeni döneme hazırlamak üzere çalışıyoruz. Bugün 3 kilometrelik yolumuzu asfaltlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde alt yapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Mütevazi olmayacağım sanayimiz dönemimizde bugüne kadar almadığı yatırımları aldı. Sanayiye giriş yoktu, katılım yolunu yaptık, hemen üstünden geçen Muhtar Ali Çevikel Caddesi’ni komple asfaltladık. 4 bir yanında düzenleme çalışmalarımızı yaptık. Burada üretim var, emek var, ekmek var, 744 esnafımız var. 744 dükkanın katma değerini, istihdama katkısını düşünün, Keşan’a çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımızı düşünün. Sanayimiz her alanda Keşan’ın uğrak noktalarından biri. 1 hafta sürmez asfalt çalışmalarımızı bitiriyoruz. Kaldırımlarım imalatımızı tamamladık. Çevre yollarını toparladık. Esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK OLDUĞU SÜRECE KEŞAN’IN GELECEĞİ ÇOK AYDINLIK”

Sanayi esnafına katkılarından ötürü teşekkür eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sanayi Sitesi Başkanımız Hakan Gürel ve esnafımızın katkıları oldu. Sabırla bizleri beklediler. Girişimlerimizle karayollarımızdan destek aldık. Sayın Milletvekilimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, MHP Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün katkıları çok oldu. Bu konuda yalnız bırakılmadık. Ciddi katkıları olan büyüklerime teşekkür ediyorum. Çaktıkları çivi Keşan için. Fatma vekilimin, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımızın karayollarıyla irtibatlarına bizzat şahit oldum. Bu başarı Keşan’ın. Birlik ve beraberlik olduğu sürece Keşan’ın geleceği çok aydınlık. Bizde kavga olmaz. Kaymakamlığıyla, belediyesiyle, esnafıyla, STK’sıyla, oda ve borsalarıyla, Vekillimizle bir araya vurduğumuz sürece, beraber olduğumuz sürece Keşan Trakya’nın parlayan yıldızı olacak.”

“YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ BİR HİZMETTİ VE BUGÜNE NASİP OLDU”

Daha sonra söz alan Gürel ise çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek, “Yıllardır beklediğimiz bir hizmetti ve bugüne nasip oldu. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na sanayi sitemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizde görevli emekçi arkadaşlarımız 20 gündür sanayide çalışıyor. Hayırlısı olsun. Hizmetlerin devamı gelecektir. Sanayi sitemiz Trakya’da örnek olarak gösterilecektir. Yollarımız ve kaldırımlarımız oluyor. Artık esnafımıza da bazı görevler düşüyor. Çatılarımızı bir an önce yapar, temizlersek gayet güzel bir görünüm olacak.” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.