DOLAR 32,5603 0.2%
EURO 34,9565 -0.11%
ALTIN 2.443,970,33
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2095205-0,05%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehir Gönüllülerine gönüllü katılım

Şehir Gönüllülerine gönüllü katılım

ABONE OL
22 Eylül 2021 11:01
Şehir Gönüllülerine gönüllü katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kırmızısı yazarı Sabriye Cemboluk ve yayınevi sahibi Şeref Kurtiş, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı’na üyeliğini yaptırdı. Edirne için el ele vererek vakıfla beraber çalışmalar yapacaklarını dile getiren yazar Cemboluk, Edirnelilerin de vakfa gönülden katkı yapmalarını istedi.

“EDİRNE’YE GÖNÜL VERENLERİ VAKFIMIZDA MİSAFİR ETMEK İSTERİZ”

Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran Bali “Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı olarak sayın valimizin ve eşi hanımefendi himayelerinde bir yıllık çaba sonucunda 13 Nisan 2021 tarihinde kurulduk. Gönüllülerle ve vakfımız imkanlarıyla Edirne şehrimizde yapılabilecek insandan doğaya, çevreye, hayvanlara birçok yardımda yönetim kurulumuzun, gönüllü üyelerimizin desteğiyle çalışma planlarımızı belirlemiş bulunmaktayız. Bugüne kadar birçok Edirne sevdalısı şehir gönüllümüz oldular. Bugünde çok kıymetli yazarımız Sabriye Cemboluk Hanımla yayınevi sahibi Şeref Bey’i misafir ettik. Hem vakıf gönüllü üyemiz oldular hem çok kıymetli kitaplarını imzaladılar. Kendilerine hem hoş geldiniz diyor hem teşekkür ediyorum gönüllü üyeliklerinden dolayı. Edirne’ye şehrimize gönül veren herkese de gönüllü üyemiz olarak vakfımızda misafir etmekten mutluluk duyarız.

“DAVETTEN ÇOK KEYİF ALDIK”

Ceren Yayıncılık sahibi Şeref Kurtiş, “Bu davetten çok keyif aldık. Kent kültürü adına, kent edebiyatı adına ne tür katkılar yapabilirsek artık ne yapabilirsek, bundan sonra derneğin üyesi olduk sayılır. Bundan sonra büyük çabayla ne tür katkı sağlayabiliriz, neler yapabiliriz hep birlikte çalışacağız inşallah”

“VAKFIN PARÇASI OLMAKTAN ÇOK GURURLUYUM”

Yazar Sabriye Cemboluk, “Edirne’nin her taşı, toprağı, çocuğu çok kıymetlidir. Bize yüzyıllar değil bin yıllar öncesinden bu şehir bırakıldı. Biz onu korumakla, bizden sonraki nesillere götürmekle hepimizin karınca kararınca bir görevi var. Görev bir tarafa ben bu vakfı yeni duydum, zaten çokta yeni kurulan bir vakıf. Adı üstünde gönüllüler vakfı. Yan gönül işi. Tüm Edirnelilerin gönlünden bir parça vakfa atmasını bekliyoruz. Umarım el ele, her nesilden her yaştan sevgili Edirnelilerle hem vakfımız hem Edirne’miz, Edirne kültürümüz büyüyecektir. Burada olmaktan, vakfın bir parçası üyesi olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Vakfın adını duyunca beni heyecanlandırdı. Çünkü ben sosyal işlerin devamlı müdavimiyim. Umarım tüm Edirneliler bu daveti duyar ve bu vakfa gelirler. Herkesin karınca kararınca yardım edebileceği bir şey vardır” dedi.

Konuşmaların ardından vakıf üyeliği için imzalar atıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.