DOLAR 32,5180 -0.1%
EURO 35,0009 0.28%
ALTIN 2.420,80-0,08
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2102825-3,23%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehir merkezine, kamyon ve TIR giriş-çıkışı ile ilgili bilgilendirme yaptı

Şehir merkezine, kamyon ve TIR giriş-çıkışı ile ilgili bilgilendirme yaptı

ABONE OL
7 Şubat 2023 14:44
Şehir merkezine, kamyon ve TIR giriş-çıkışı ile ilgili bilgilendirme yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Bozulabilecek gıda maddelerini taşıyan kamyon ve TIR’lar ile hafriyat ve beton mikserleri Emniyet Müdürlüğü’nden izin alarak şehir merkezine girebilecek.
  • İlçe Trafik Komisyonu kararına ilişkin Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlığı ekipler tarafından sıkı denetimler gerçekleştirilecek.
  • Denetimlerle, trafik seyir güvenliğinin artırılması ve trafik akışının en üst düzeye çıkarılması amaçlanıyor.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Günsal yaptığı açıklamada; şehre kamyon ve TIR giriş çıkışı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bülent Günsal, şehir merkezinde trafik yoğunluğunun azaltılması ve trafik akışının rahatlatılması amacıyla alınan kararı titizlikle uygulayacaklarını kaydetti.

12 Mayıs 2011 tarihli İlçe Trafik Komisyonu kararı ile düzenlenen 07.00-19.00 saatleri arasında ilçe merkezine kamyon ve TIR girişini yasaklanması kararını hatırlatan ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bu kararın etkin şekilde denetimini gerçekleştireceklerini ifade eden Günsal,  “12.05.2011 tarihli ve 2011/ 44 Sayılı İlçe Trafik Komisyon kararı ile düzenlenen; 07.00-19.00 saatleri arasında ilçe merkezine kamyon ve TIR girişinin yasaklanması kararını Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte denetimini sıklaştırıyoruz. Karar dahilinde, bozulacak gıda maddesi olan et ve balık taşıyan kamyonlar ile hafriyat- beton mikseri kamyonları, İlçe Emniyet Müdürlüğünden izin almak şartıyla ilçe merkezine girebilecek, bunların dışında kalan her türlü mal sevkiyatında bulunan kamyon ve çekiciler 07.00-19.00 saatleri arasında ilçe merkezine giriş yapamayacaklardır. Sevkiyatlar 07.00-19.00 saatleri dışında yapılacaktır.” dedi.

Bülent Günsal, yasağa uymayan araçlara; Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından idari yaptırım uygulanacağını dile getirdi ve ilgililerin mağduriyet yaşamaması için kurallara riayet etmesini istedi.

Günsal, İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklığında devam edecek sıkı denetimler ile söz konusu araçların şehir trafiğine olumsuz etkilerinin ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini kaydetti.

Bülent Günsal, trafiğe olumlu katkı sağlayacak karara ilgililerin hassasiyetle riayet etmelerini istedi.

Kamyon ve TIR sürücülerine seslenen ve kararın uygulamasında kendilerine destek vermelerini isteyen Başkan Yardımcısı Günsal, yaya ve taşıt trafik seyir güvenliği ile trafik akışkanlığının en üst seviyeye çıkarılması amacıyla çalışmalarının süreceğini bildirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.