DOLAR 32,5755 0.03%
EURO 34,9229 0.08%
ALTIN 2.434,480,19
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2167831-0,03%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şehit babasının evlat acısı

Şehit babasının evlat acısı

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:57
Şehit babasının evlat acısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken, başka bir aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastaneden şehit düşen polis memuru Serhan Alışkan’ın baba ocağına ateş düştü.

VALİ CANALP’TEN TAZİYE ZİYARETİ

Evli 1 çocuk babası şehit polis Serhan Alışkan’ın Edirne Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki baba evine dev Türk Bayrağı asıldı. Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da baba Fahri Alışkan ile anne Emine Alışkan’a taziye ziyaretinde bulundu. Taziye sonrası şehit Serhan Alışkan için mevlit okutuldu.

“ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN”

Oğlunun çok saygılı ve iyi bir insan olduğunu belirten şehit babası Fahri Alışkan, “Kader diyelim, alınyazısı diyelim. Ama böyle olmamalıydı. Çok erken gitti. Herkesin evladı evlat sevilir ama benimkiler bir başkaydı. Yüksek sesle bile bana hiç konuşmamıştı. Çok saygılıydı. Allah kimseye evlat acısını göstermesin” dedi.

“BİR HAFTA ÖNCE İZİNLİ GELDİ”

Oğlunun 1 hafta önce iznini yanında geçirdiğini belirten şehit babası Alışkan, “Oğlum 1 hafta önce yanımdaydı, buradan gitti zaten. Yaklaşık 8 aydır Kütahya’da görevliydi. Eşi Babaeski’de öğretmen. Tam ev tuttu, haftaya bayramdan sonra gideceklerdi ama nasip olmadı, gidemediler” dedi.

Şehit polis memuru Serhan Alışkan’ın cenazesi bugün Selimiye Camii’nde ikindi namazına müteakip düzenlenecek olan törenin ardından, Yenişehir mezarlığındaki şehitlik bölümünde toprağa verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.