DOLAR 45,9839 0.02%
EURO 53,5477 0.31%
ALTIN 6.592,510,59
BIST 13.965,65-1,65%
BITCOIN 2905925-4.96526%
Edirne
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Selimiye’ye hayran kaldı, Vali Sezer’i tebrik etti

Selimiye’ye hayran kaldı, Vali Sezer’i tebrik etti

4 yıl süren kapsamlı restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açılan Selimiye Camii, Ramazan ayıyla birlikte ziyaretçi akınına uğruyor.

ABONE OL
9 Mart 2026 14:30
Selimiye’ye hayran kaldı, Vali Sezer’i tebrik etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4 yıl süren kapsamlı restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açılan Selimiye Camii, Ramazan ayıyla birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) Genel Başkanı ve 24., 25. ve 26. dönem Milletvekili Mehmet Metiner de Edirne’ye gelerek Selimiye Camii’ni gezdi, Ramazan Sokağı’nı ziyaret etti ve Edirne Valisi Yunus Sezer’i çalışmalarından ötürü tebrik etti.

“SELİMİYE’YE HAYRAN KALDI, VALİ YUNUS SEZER’İ TEBRİK ETTİ”

Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner, Edirne’deki ziyaretine yönelik, “Edirne’deydik. Onarılıp ibadete açılan muhteşem Selimiye’yi gezdik. Diğer görkemli ata yadigarı eserleri de” ifadeleriyle hayranlığını dile getirdi. Valilik çalışmalarına da övgüde bulunan Metiner “Yunus Sezer Valimiz Edirne’yi tarihteki şanına yakışır hale dönüştürmüş” dedi.

Ramazan ayının manevi atmosferine de vurgu yapan Metiner, “Ramazan Çarşısı’nın manevi hazzı başka. Etkinlikler, sohbetler. Tebrikler.” diyerek kentin kültürel ve dini değerlerini övgüler yağdırdı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP