DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20638000,62%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Bilimler MYO’da mezuniyet coşkusu

Sosyal Bilimler MYO’da mezuniyet coşkusu

ABONE OL
21 Haziran 2023 11:06
Sosyal Bilimler MYO’da mezuniyet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, diplomalarını alan öğrenciler kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından başladı. Törende mezun öğrenciler adına konuşan okul birincisi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Simge Kurtulmuş, birbirinden güzel anılar ve duygular eşliğinde gururlu bir şekilde okullarına veda ettiklerini ifade etti.

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilere bundaki sonraki hayat yolculuklarında mezunlara başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer de mezuniyet gururunun yaşamasında en büyük payın öğrenci, aile ve öğretim elemanlarının olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise öğrencilerin Trakya Üniversitesinden donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını vurgulayarak hayatta başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu her türlü fedakârlığı yaparak evlatlarını yetiştiren aileleri ve kendi bilgi birikimini öğrencilerden esirgemeyen akademisyenleri de tebrik etti.

Törende açılış konuşmalarının ardından 2021-2022 eğitim – öğretim yılında dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesi ve mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesi ile devam etti. Mezuniyet töreni, meslek andının okunması ve öğrencilerin mezuniyet heyecanlarını ve coşkularını hep birlikte keplerini havaya atarak kutlamaları ile sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.