DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2076784-1,31%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor sevgisi aşılamak için basketbol turnuvası

Spor sevgisi aşılamak için basketbol turnuvası

ABONE OL
25 Mayıs 2023 11:17
Spor sevgisi aşılamak için basketbol turnuvası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbol Akademi Spor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, çocuklara sporu sevdirmek amacıyla Fahri Yücel İlkokulu’nda basketbol üzerine 2 gün sürecek bir turnuva başladı.

Turnuva finalinde ödüllerin takdim edileceğini söyleyen Basketbol Akademi Spor Kulübü Başkanı Hasan Şimşek, bu turnuvaya hem okul kulüp iş birliğini geliştirmek hem de çocuklara sporu sevdirmek adına taşın altına elini soktuklarını kaydetti.

“ÇOCUKLARI SPORA KAZANDIRMAK İÇİN BASKETBOL TURNUVASI”

Basketbol Akademi Spor Kulübü Başkanı Hasan Şimşek, “Kulübün aktiviteleri doğrultusunda yani federasyonun takvimine göre takımlarımızı hazırlıyoruz. Bununla beraber basketbolu geliştirmek, basketbol sporunu daha iyi anlatabilmek anlamında bugün Fahri Yücel İlkokulu’yla bugün sınıflar arası turnuva düzenliyoruz. Bu turnuva doğrultusunda 2 günlük bir turnuva olacak. 2 gün sonunda final serisi sonrasında birinci olana ödüllerimiz olacak. Dershane ödülü olacak yine takımlara yönelik kulübümüzün ödülleri olacak. Amacımız hem iyi bir aktivite hem de okul kulüp iş birliğini geliştirebilmek. O anlamda bugün buradayız. Çocuklarımıza sporu sevdirebilmek adına bir STK olarak da bu tip aktivitelerle elimizi taşın altına sokmak istedik.  Önümüzdeki haftalarda haftada Plevne Okulu’nda turnuvamız var.  Bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Buradan da yaygınlaşarak bu noktada Milli Eğitim’le iş birliği içerisinde olmamız, spor anlamında sporun gelişmesi anlamında işbirliği içerisinde gideceğiz inşallah” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.