DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22716840,84%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şükriye teyzeden anlamlı bağış

Şükriye teyzeden anlamlı bağış

ABONE OL
25 Eylül 2020 10:28
Şükriye teyzeden anlamlı bağış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını ile mücadelesi aralıksız devam ederken 75 yaşındaki hayırsever Şükriye Avcı, Sultan 1.Murat Hastanesi’ne anlamlı bir bağış yaparak, vefat eden eşi Bünyamin Avcı adına palyatif bakım servisinin ihtiyaçlarını karşıladı.

Vefat eden eşi Bünyamin Avcı adına Edirne Sultan 1.Murat Hastanesi’ne bugüne kadarki en yüksek bağışı yapan Edirneli hayırsever Şükriye Avcı’ya, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi verildi.

Hayırsever Şükriye Avcı, Edirne Sultan 1.Murat Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yalçın Ay ile görüşerek vefat eden eşinin ismini yaşatmak için talepte bulundu. Bu süreçte Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi yönetimi palyatif bakım servisinin ihtiyaçlarını Şükriye Avcı tarafından kısa sürede temin edilerek yetkililere teslim edildi.

“BUGÜNE KADAR Kİ EN BÜYÜK BAĞIŞ”

Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine bağış yaparak palyatif servisinin ihtiyaçlarının temininde destek veren hayırsever Şükriye Avcı’ya teşekkür plaketini veren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım, hastaneye bugüne kadar yapılan en yüksek bağış̧ olduğunun altını çizerek, “Pandemiyle mücadele ettiğimiz bu süreçte hayırsever vatandaşlarımızın desteğini yanımızda hissetmek bizi daha da güçlendiriyor. Hastanemize göstermiş̧ olduğu destek ve hassasiyetten dolayı hayırsever Şükriye Hanımefendi’ye yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesile ile gerek çok değerli bağışçımız Şükriye AVCI Hanımefendi’ye sağladıkları kolaylık gerekse pandemi süresince özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı başta Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.