DOLAR 32,3373 0.17%
EURO 35,1256 -0.21%
ALTIN 2.238,70-0,20
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2061680-5,47%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süloğlu Spor GK fırtına gibi esmeye devam ediyor

Süloğlu Spor GK fırtına gibi esmeye devam ediyor

ABONE OL
31 Ocak 2023 13:42
Süloğlu Spor GK fırtına gibi esmeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süloğlu İlçe Stadında ikinci devrenin ilk mücadelesinde  Süloğlu Spor GK ile Yıldırım Kazanova Spor karşı karşıya geldi.

Süloğlu İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yıldırım Kazanova Spor karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Süloğlu Spor GK sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Mavi- Siyah ekibin yönetimi yaptığı 4 yeni transfer ile ligi şampiyon bitireceklerini belirtti.

Göreve geldiği günden itibaren Sporun ve Sporcunun Yanında Olan ve Ligin başından itibaren Süloğlu Spor GK’nın maçlarını yakından takip eden Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran maç sonu yaptığı açıklamada; “ligin ilk yarısını takımımız lider olarak tamamlamış ve bizleri gururlandırmıştı. Biz Süloğlulular olarak takımımıza bu sezonun başından beri inandık ve güvendik. Onlar da bizlerin yüzünü kara çıkarmadı. Bugün de Yıldırım Kazanova Sporu 4-0 yenerek hem liderliğini korudu hem de bizleri sevindirdi. Çıktıkları bu yolda azimle ve inançla mücadele eden başta futbolcularımız ve teknik heyetimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yine en büyük teşekkürü hak eden Süloğlu Spor GK’ya gönül verip her maçta takımını yalnız bırakmayan taraftarlarına ediyorum. Bizler küçük bir ilçede kaç haftadır büyük bir başarı sağlıyoruz. Bunu da hep birlikte başarıyoruz. Biz yerel yöneticiler takımlarına sahip çıkacak, sahip çıkarken ayrışmadan birlik ve beraberlik içerisinde bunu yapacağız. Ve en sonunda da Şampiyon olacağız” dedi.

Süloğlu Spor GK’nın antrenörü Altan Yavaş yaptığı açıklamada; “futbolcularımızla birlikte haftalardır ciddi mücadele ediyor ve emek veriyoruz. Ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yaptık. Başından beri söylediğimiz gibi bizler şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Bu başarı takımımızla birlikte bizlere desteklerini esirgemeyen taraftarlarımızındır. Bu başarı Süloğlu Spor GK’ya cesaret veren, umut veren her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Süloğlu Belediye Başkanımız Mehmet Ormankıran’ındır” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.